• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere prison

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
     Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: marirea banilor primiti la flash event

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece multi playeri se plang de flash event ca e aproape inutil pe prison pentru ca ne da intre 6-9 k iar pe prison poti face 3 milioane in mai putin de 10 secunde la mina z

* Subserver:prison 

* Alte precizări:  aceasta idee de propunere mi-a fost comunicata pe sectiune, cred ca ar fii o idee buna ca playerii sa primeasca mai multi bani de la flash event, 6-9 k nu sunt sufiecienti si eventul este aproape inutil, multumesc pentru atentie ^^ 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este o idee buna deoarece cu bani de la flash nu ai ce face gen 5-12k sunt nimic :pro:  

Void

User
    Player
    Bună idee. Iar în locul acelui xp sa primeşti altceva pentru că practic 12k iar xp-ul sunt useless.

:pro:

CookiePower

User
    Player
    Nu sunt de acord cu aceasta propunere.

Flash Eventul nu iti ofera doar bani ci si DropParty Key-uri cu care poti castiga un Pickaxe foarte bun!

Banii de la Flash Event se dau random pe toate sectiunile Basic (SkyBlock,Survival,Prison etc.)

Si daca poti face bani usori din mina atunci poti sa nu colectezi (daca doresti) Flash Eventul oferit.

Votul meu este:

:contra:

Status
    Not open for further replies.