• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Secțiune nouă

Status
    Not open for further replies.

Void

User
    Player
     * Nick-ul tău: Tudoreal

* Propunere: Din moment ce propunerea mea cu allow la gamemode 0 a fost respinsa, mi-aş dori să se adauge o secţiune, cu ploturi ca şi pe creative, doar că:

1. Să avem acces, pe plotul nostru, la un flag de gm0, exemplu /p flag set Gamemode 0 [nume]

2. Să avem acces, pe plotul nostru, la un flag de fly, exemplu /p flag set fly [nume]

3. Să avem acces, pe plotul nostru, la un flag care sa activeze/dezactiveze pvp-ul, exemplu /p flag set pvp [on/off]

4. Să putem creea grade&permisiuni&prefixe pe plotul nostru, si sa putem da jucătorilor acele grade pe o sumă de bani la schimb (daca ai un plot de succes mulți vor da bani ca să-şi ia grad pe acel plot aşa că vei deveni bogat)

5. Să se bage o comandă ca si /p deny dar sub forma de /p ban

6. Să se adauge /p flag mute [nume] [timp] [motiv]

7. Să avem o economie ( să incepem cu X $ )

Precizare: Am pus [nume] deoarece comenzile de mai sus sa fie executate şi pe alți jucători.

Precizare: Sa nu avem acces la /plot chat, sa se activeze automat când intri pe un plot.

Precizare: Ploturile să fie inconjurate de bariere, astfel încât daca X primeşte mute pe acel plot, sa nu poata ieşi pe drumurile dintre ploturi ca să continuă sa scrie pe global. - Barierele să fie invincibile la încercarea deținătorului plotului de a le sparge.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine, fara discuții

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Păi, mi s-ar părea foarte fun să-ti creezi propriile grade cu propriile permisii pe plotul tău, să-ți faci propriul plot cu propriile reguli, să iti faci de exemplu un plot în care faci pvp,cu propriile reguli, să-ți faci propriul parkour cu proriile reguli, să-ti faci arene de 1v1, ploturi de survival si astea au fost ideile mele, cine ştie cu ce idei vor veni ceilalti jucători.

* Subserver: Secțiune nouă

* Alte precizări:  Mi se pare o idee super nice, pe care nu am mai văzut-o pe alte servere, va atrage jucători 100%, eu zic că merită o şansă. Vă astept cu idei noi pe lângă pro-ul pe care îl veți da 🤗🤗

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra:  Nu imi place idea ta, scuze

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  nu imi place idea ta scuze .

xValix10

User
    Player
    nu imi place ideea ta nu cred ca este asa buna.  :contra:

_Arangos314

User
    Player
    Ar fi fain, dar nu imi place sa fie alta sectiune. Sa poti da mute pe plot cuiva unui jucator, sa poti avea grad etc. ce ai spus ar fi fain macar astea sa fie. Sectiune noua - :contra:  , dar cu accesul acestor comenzi pe plot - :pro:  . Plus ca ar atrage jucatorii. 😄

Last edited by a moderator:

Void

User
    Player
    Vreau T/C, nu imi mai place propunerea si ar fi ceva munca cam degeaba.. cred.

Status
    Not open for further replies.