• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Sectiune

Status
    Not open for further replies.

iLovePinguin

User
    Player
     * Nick-ul tău: zniper133

* Propunere: Propun să se adauge un minigame nou, cum ar fii TNT run, pubg, Agar.io, Paintball, OPprison, role-play (adică fara warp Uri și chesti, bani sa se facă mai greu! Sa Trb sa iti iei mancare, magazine, chei la masina, doar pe coordonate, etc...) ori ce minigame nou! 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce mai mulți playeri pe această comunitate minunata si incredibil de mare! Haideti sa o facem si mai mare!!! 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playeri o sa se distreze, o sa fie mai mult fun și cred ca ar aduce mai mulți playeri la noi pe comunitate! 

* Subserver: ---

* Alte precizări: cred ca ar fii o idee bestială sa incercam câte ceva nou! 

Void

User
    Player
    Îmi place ideea doar cu tnt run si paintball. 

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :pro: Imi place idea dar cum a zis si Void , sa se adauge doar TNT RUN si PaintBall

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: as vrea sa se adauge tnt run si role play .

iLovePinguin

User
    Player
    Va multumesc! Fiecare vrea câte ceva! Sper sa vorbească admini între ei cu builderi și sa faca ceva misto! Va pwp! 

xValix10

User
    Player
    imi place ideea ta :pro:

_Arangos314

User
    Player
    E o idee foarte buna! Dar as vrea sa se adauge doar TNT Run, Painball si pubg. Sper sa se adauge, de la mine ai :pro:  . 🙂  P.S.: Battle Royale e un fel de pubg si cred ca o sa se adauge curand.

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.