• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Server

Status
    Not open for further replies.

NightBear

User
    Player
    * Nick-ul tău: NightBear

* Propunere: Să se adauge o comandă ca playerii dacă au conturi inutile să aplice comanda de ex: /unregister parolă parolă ; şi playerii dacă au conturi inutile intră cu ele şi aplică acea comandă şi i se şterge contul de pe gamster şi se dă iar de la /register parolă parolă .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta serverul si ajută playeri să işi stearga conturile vechi. Ar fi pozitivă fața de server.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar ajuta serverul pentru că uni au conturi inutile.

* Subserver:- mc.gamster.org Serverul

* Alte precizări: Sper să mi-o acceptați dacă vreți că am vrut de mult asta dar nu am m-ai apucat să fac o propunere ;(.

Ceapshout

User
    Player
    Este o idee buna dar și 'rea'  tot odată pentru că dacă cineva îți sparge contul, îți dă unregistera cont și gata și asta nu ar fii ceva tocmai ok pentru cei cu elite  :contra:

Last edited by a moderator:

NightBear

User
    Player
    Este o idee buna dar și 'rea'  tot odată pentru că dacă cineva îți sparge contul, îți dă unregistera cont și gata și asta nu ar fii ceva tocmai ok pentru cei cu elite  :contra:
    Cum să iți spargă contul fara parolă?

+că e după ce dai /login... şi mie nu mi s-a spart contul şi nu am vazut conturi sparte crezi ca isi pierd timpul "hakeri" sa spargă conturi de 'maincreft'?

Com32goO

User
    Player
    :contra: Nu mi se pare ok, au mai fost conturi sparte daca era aceasta propunere adaugata acei oameni puteau ramane fara.

DarkHaker.

User
    Player
    :contra:

Daca sar face acest lucru sar adauga un nou bug cu bani + ca daca un ''bun prieten'' iti intra pe cont iti da unregister si ti la furat

Gamerul1971

User
    Player

Se poate sparge contul, si oricum poti face cerere de unregister/schimbare parola

Vidroiul

User
    Player
    :pro:

Doar daca s-ar putea face sa dai /unregister doar de pe ip-ul unde a fost facut contul

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Atunci ar putea intra alti jucatori pe alte conturi , deci cu alte cuvinte ar sparge conturile foarte usor deci este foarte rau sa se adauge asa o comanda si poate fi buguita daca este adaugat-a.

:contra: Este periculos dupa parerea mea!

ForEver_FR

User
    Player
    Cred ca e complet inutil, să zicem ca ai ban pe bedwars de exemplu(ban normal nu banip), pai doar dai /unregister si intri cu alt nume, sunt oameni care nu prea au ce face si osa se foloseasca de asta non stop pana nu osa primeasca banip(hackeri)

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.