• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere] Shop Survival

Status
    Not open for further replies.

GreenStain

User
    Player
    Salutare, am o propunere pentru subserverul de survival in legatura cu shopul.

Propun sa se adauge pluginul prin care se pot crea chesturi shop, adica sa ne putem face propriul nostru magazin, ar fi o  modalitat de a face bani mult mai usor si ar oferi mai multe posibilitati,stiu ca sunt licitatiile on, dar acelea au si dezavantaje, este o singura licitatie la un anumit interval de timp,si numai cate un player poate  cumpara.  Poate un player are nevoie de mai multe itme, deci nu pot cumpara mai multi dodata, asa daca ne putem face propriul shop, playerii ar avea de unde sa isi cumpere necesarele.

Imi cer scuze daca s-a mai facut propunerea..

Last edited by a moderator:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, a mai propus cineva chesti astasi si suntem de acord cu adaugarea unui shop personal. Avem mai multe motive pentru care nu facem acest lucru, unul dintre ele fiind faptul ca economia serverului este una de tip HARD, asta insemnand ca nu trebuie sa faci bani stand degeaba folosind shop-ul personal.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.