• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere skyblock air

Status
    Not open for further replies.

✪ Rainbow Dash

User
    Player
     * Nick-ul tău: Rainbow_Dashh 

* Propunere: propun ca în shop sa existe posibilitatea de a cumpara spawnere, iar acestea sa fie cele pe care nu le poti lua din nether. De exemplu spawner de ocelot, zombie, sheep, cow, villager, wolf, slime, chicken etc. Bineinteles aceste spawnere sa aibe un pret pe masura.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ai avea mai multe goaluri de îndeplinit ar fii mai fun si nu te ai plictisi cand ai multi bani.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Alte servere au aceasta posibilitate si sunt si mai multe feluri de spawnere si de ce sa nu fie si pe cel mai mare server din Romania.

* Subserver: Skyblock air

* Alte precizări: - 

Zyblade

User
    Player
    Salut, faptul ca trebuie sa le castigi singur, adauga la esenta de survival a sectiunii. Presupun ca multa lume se simte bine cand a castigat ceva cu mana lui, decat sa-l cumpere si gata.

Zilnic sunt spawnere pe /ah. Adaugarea lor si pe /shop le-ar face mult prea comune, avand in vedere ca multi jucatori au gramezi de bani, pe cand altii nu au, si le castiga singuri prin diferite metode.

Nu inteleg la ce te referi prin "goaluri" avand in vedere faptul ca exista deja /challenges .

Votul meu este:

:contra:

Cata1997Mike

scouting legion
    Player
    avand in vedere ca multi jucatori au gramezi de bani
    Avand in vedere ca acest este un mod de skyblock si trebuie sa iti creezi resursele singur si nu ai aces doar la un shop limitat . Ar fi de folos propunerea ta sau extinderea shop-ului de tip "raining" sau adaugarea/extinderea challangeurilor .
    Mai ales ca playeri se focuseaza mai mult pe minereuri de inloc sa faca challanegurile esentiale pentru insula - pentru up de level .

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut , nu imi place aceasta idee deoarece spawnerele cow  , chick , shhep sunt cele mai rare . Playerii care le detin pe acestea se pot numi norocosi . Spawnerele acestea le poti obtine doar de la evenimente, si nu de la altceva .  Daca s-ar adauga in shop , toata lumea ar avea. Asa ca nu imi place nici pacate acesta idee

iN00dles_

User
    Player
    Salut,Rainbow Dash,nu consider propunerea ta una buna deoarece,daca s-ar readauga spawnere in [/shop],s-ar face din nou abuzuri (Deoarece din aceasta cauza au fost scoase).Cum au spus si colegii mei mai sus,spawnerele s-ar gasi unde vezi cu ochii si Skyblock-ul,practic,ar deveni o sectiune foarte 'modata' (daca pot spune asa),iar spawnerele sunt foarte rare,le poti lua doar din nether,de pe [/ah] sau din magazinul de Tokens [/tshop].In concluzie,consider adaugarea (sau readaugarea) spawnerelor in  [/shop] inutila.Votul meu este:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  mie imi place daca nu le poti cumpara din shop de ce nu s-ar baga challenge diferite grele usoar pentru a le debloca sa ei spawner ca asa doar cu spawnerele din nether is putine .

Status
    Not open for further replies.