• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skyblock Air

Status
    Not open for further replies.

Cristian_17

User
    Player
    Nick-ul tau :  KAde_SAO

Propunere : Să se adauge pe /shop la categoria ferme mai multe iteme pe care poti sa le vinzi ( cartofi, morcovi, pepeni, cocoa beans etc ) .

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate : In bine

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate : Ai avea posibilitatea să faci bani si din alte tipuri de ferme nu doar din ferme de cactus si sugarcane

Subserver : Skyblock Air

Alte precizari : Nu

Denis Olar

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar diversifica piata de market.Mie unul mi s-ar parea interesant sa mai poti vinde si altceva decat doar sugar cane si cactus.

De la mine ai PRO

IulianX7

User
    Player
    Hai noroc, 

Propunerea îmi place ai putea faci și bani din alte chestii nu doar din orez de asemenea ar trebuie sa se ridici prețu de vânzare la cactus la 2$ și Sandu sa scadă la 6400$ stacku. De la mine ai Pro și un mare succes 

al3xionut08

User
    Player
    Salut! Este o idee buna pentru jucatorii care vor sa isi diversifice insula cu mai multe tipuri de ferme. Dupa parerea mea , ar ajuta mult.
    :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Cristian. Iti multumesc pentru interesul tau fata de aceasta comunitate.
    Propunerea nu a fost adaugata in totalitate. Poti vinde doar melon slices, dar pretul vanzare nu este mare.

:tc:

Status
    Not open for further replies.