• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
     * Nick-ul tău: ItsMakePvP

* Propunere:  Sa se mareasca limita de hoppere in functie de level-ul la insula, gen ai level 1000 ai 10 hoppere maxim ai level 2000 ai maxim 20 si tot asa .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca cer playerii sa se mareasca limita

* Subserver: SkyBlock

* Alte precizări:   Sper sa fie adaugata pe server

talostudor7

User
    Player
    PRO ,chiar am facut si eu aceasta propunere ,dar ziceam sa fie macar limita de 100 hoppere,dar ar fi mai bine pe levele la insula,si macar 5hoppere,gen lv 1000 5 hoppere ar fi ok si atata

iN00dles_

User
    Player
    Salut,eu consider propunerea ta ca fiind una buna,pentru ca multi se folosesc de hoppere sa faca sisteme redstone si se plang ca limita este prea mica.Daca s-ar mari limita hopper-elor odata cu cresterea nivelului insulei,ar ambitiona jucatorii sa 'munceasca' (sa zic asa) sa faca un nivel al insulei cat mai mare pentru a putea pune mai multe hoppere.Acest lucru ar reduce si producerea lag-ului,dar cred ca limita hopper-elor nu ar trebui marita doar din 1000 in 1000 de nivele,ci si din 100 in 100 cu cate un hopper.Votul meu este:

:pro:  

Status
    Not open for further replies.