• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    * Nick-ul tău: ItsMakePvP

* Propunere:  Sa nu se mai poata da boost cu arcul la pvp. Gen cand te atingi cu arcul sa  te bage-n lupta.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pe Skyblock, nu o sa mai fuga asa multa lume cu arcul de la pvp,  adica sari,  iei iteme pleci inapoi, ca  e aproape imposibil sa prinzi pe cnv care are arc chiar daca ai si tu arc.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am zis mai sus.

* Subserver: SkyBlock

* Alte precizări:   Sper sa se adauge

Last edited by a moderator:

Zyblade

User
    Player
    Nu vad cu ce deranjeaza, mi se pare mai competitiv, avand in vedere ca la PvP, cel putin pe Skyblock Air, sunt "team-fighturi".

Asa cum am mentionat, nu s-a plans nimeni pana acum si nu a deranjat pe nimeni.

:contra:

OmxKnock

User
    Player
    Am aceiasi parere ca Zyblade. pe Skyblock sunt team-uri si daca te duci la pvp cu 8 seturi in inventar si vin 6v1. a?

Asa am facut si cand te-am omorat cu Eduard_Life4009 si cred ca de asta vrei sa nu mai existe boost-uri cu arcuri.

Multumesc ! 

:contra:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.