• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

geomero

User
    Player
     * Nick-ul tău:geomero

* Propunere: sa existe un event cu ender dragon la care sa participe toti jucatorii si in functie de damage saa existe cate un premiu cum ar fi shukler box

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate O mare parte din playeri ne dorim iteme din end pe skyblock asa cei care au mai multe insule si nu so platforma vor avea un nou tip de is.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :loot mai bun la premii, mai multi playeri, mai multi care vor descoperi acest lucru unic si se vor tine de server

* Subserver:Skyblock Renegade

* Alte precizări:  daca este lag ar putea sa fie un mini pvp inainte si ultimi sa zicem  20 au ocazia de  a se bate cu dragonul de 5 ori.Pentru a va asigura ca participa multi ,la pvp-ul de inceput sa fie keepinventory on si anti pvp in timpul luptei cu dragonul.

HerRageGame

User
    Player
    Iti dau un :pro: , Ar putea sa intre mai multi Jucatori pe sectiunea Skyblock Renegade

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ar po*Cenzurat* mai mult sectiunea :pro:  

Skynudel.

User
    Player
    Nu ti se pare ca prea mult damage , sau ender dragon-ul av provoca lag asupra serverului cat si al jucatorilor?? plus ca ar fi mult de muncna , pentru 10/15 secunde cat ar dura pana va fi omorat? iar cei incepoatori nu vor putea fi premiati deoarece cei care joaca de mult au iteme Op si il vor omori singuri imediat.. :contra:

DarkHaker.

User
    Player
    Este o idee interesanta  sa se faca un eveniment de asta o data la o saptamana sau doua dar din pacate pe skyblock air nu se mai organizeaza evenimente nu stiu cum e pe celelalte sectiuni skyblock dar asta este sper ca pro-ul acesta sa rezolve ceva evenimentul ar fi ok odata la o saptamana o sa faca majoritatea playerilor iteme :pro:

aLexeiC

VIP
    VIP
    Buna, doresc sa imi spun si eu parerea, nu cred ca ar trebuii sa se adauge un astfel de event deoarece ar provoca lag  + ca nu ar fi corect de celalte skybloc-uri.

Daca toti dorim un event saptamanal ar trebuie sa nu mai fim (toxici) la un event.

Daca vom fi o familia unita si nu vor mai exista certuri, ura, invidie poate o sa avem si event-uri pe Skyblock (Air, Spring, Renegade).

Deci votul meu din pacate este:  :contra:

Last edited by a moderator:

DoopSnogg

User
    Player
    O idee geniala !
      -Mereu aveam nevoie de End Rod/Endstone sau alte blocuri pentru design.

-Sectiunea ar fi mult mai jucata.

-Jucatorii s-ar cunoaste mai bine luptand pentru acelasi scop.

-SkyBlock Renegade nu va mai fi cunoscut ca sectiunea cu mai mult staff decat jucatori.

-Pe Renegade nu am avut mari probleme in timpul event urilor.

:pro:

_Alysa

User
    Player
    Motivul lui Alexei.

Contra.

DarkTiger12

User
    Player
    Ideea nu e rea  :pro:

Tedduard

User
    Player
    O idee buna, adica ar fi destul de tare sa se faca un eveniment de genul mai rar ce-i drept dar totusi ar fi ceva mai special. Presupun ca vor mult mai multi pe sectiune la un astfel de eveniment si probabil vor ramane cel putin o perioada sa foloseasca ce au castigat.

:pro:

Status
    Not open for further replies.