• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

Jorax

User
    Player
    * Nick-ul tău: ZedFN

* Propunere: Dupa ce omori pe cineva la /warp pvp sa ai cooldown-ul de pvp, sa nu poti pleca imediat.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Dupa ce am muri am putea face revange, ar putea sa vina un prieten care nu a ajuns la timp etc

* Subserver: Skyblock

* Alte precizări:  

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Ceea la ce incerci sa faci referinta, mi se pare ca este combat time, ceea ce este deja pe SkyBlock. Tocmai de aceea iti voi da :contra:

Jorax

User
    Player
    Salut. Ceea la ce incerci sa faci referinta, mi se pare ca este combat time, ceea ce este deja pe SkyBlock. Tocmai de aceea iti voi da :contra:
    La combat time ma refeream, scuze de neintelegere, revenind. Nu exista combat time decat in momentul in care te bati, adica sa nu poti da /is in bataie, dar dupa ce-l omori pe respectivul nu mai exista combat time si poti da /is instant. Tocmai de aia, pe langa argumentele de mai sus cu revenge etc, mai este si vorba de bataia in grup, de exemplu va bateti 2 insule a cate 4 playeri fiecare, sa zicem ca unul dintre ei nu mai are gapple-uri si e pe moarte, dar reuseste sa dea ultimul hit la un adversar low si dupa isi da /is. Si asa, scapa cu toate itemele fara nicio problema.

Skynudel.

User
    Player
    La combat time ma refeream, scuze de neintelegere, revenind. Nu exista combat time decat in momentul in care te bati, adica sa nu poti da /is in bataie, dar dupa ce-l omori pe respectivul nu mai exista combat time si poti da /is instant. Tocmai de aia, pe langa argumentele de mai sus cu revenge etc, mai este si vorba de bataia in grup, de exemplu va bateti 2 insule a cate 4 playeri fiecare, sa zicem ca unul dintre ei nu mai are gapple-uri si e pe moarte, dar reuseste sa dea ultimul hit la un adversar low si dupa isi da /is. Si asa, scapa cu toate itemele fara nicio problema.
    imi pare rau, votul meu va ramane tot :contra: . DIn moment ce te-a batut cineva la pvp e clar ca e mai bun decat tine, nu? Sau are iteme mai bune, etc etc. De ce, dupa ce te omoara si a ramas low, sa vina altcineva sa il omoare? Nu mi se pare corect. Din moment ce te-a batut, merita sa dea /is pentru a lasa cateva iteme acasa, sau a lua mai  multe gapple-uri.

_Tommy

User
    Player
    Salut  sunt de-acord cu ce a zis Skynudel  , daca cnv te bate la pvp si ramai low nu este corect sa vina cnv sa te omoara si tu sa pierzi tot , de aia nu s-a bagat combat dupa ce omori pe cineva.

Imi pare rau :contra: Bafta

LOXus

User
    Player
    :contra: nu mi se pare ok propunerea ta !

TheDodo

User
    Player
    Eu as spune ca ar fi ok sa puneti un spawner de iron golem la shop, playerii își pot face ferma de iron si nu vor face lag căci vor muri dupa spawnare

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.