• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyBlock

Status
    Not open for further replies.

Badduuuu

User
    Player
    * Nick-ul tău: Badduuu

* Propunere: Propun ideea de a da update la versiunea de SkyBlock Spring de la 1.12 la 1.16. respectiv 1.16.4.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar altera numarul de playeri intr-un mod pozitiv.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Din cauza numeroaselor updateuri de la 1.12 pana la 1.16 sunt multe chestii diferite, si adaugate multe lucruri noi.

* Subserver: mc.gamster.org - Skyblock Spring 1.12

* Alte precizări: Daca propunerea mea este acceptata as vrea sa stiu cand se va aplica, la urmatorul wipe poate?

Badduuuu

User
    Player
    Geamurile si fence urile sunt buguite la fel si usile daca esti pe 1.16.4, \

AMX

User
    Player
    Nu are sens pur si simplu

:contra:

Last edited by a moderator:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, mie mi se pare o idee inutilă, as zice ca e mai ok să fie pe 1.12.

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, consider că această propunere e una buna, însă una rea în același timp.

În primul rând, as fi de acord cu un update la versiunea secțiunilor de SkyBlock(SkyBlock Air sa ia update de la 1.8 la versiune 1.12.2, iar SkyBlock Spring sa ia update de la 1.12.2 la 1.15 sau chiar 1.16).

În al doilea rând, cred ca ar fi mai ok sa existe si o sectiune de 1.12, deoarece majoritatea jucătorilor preferă pvp-ul pe acea versiune.

În concluzie, de la mine ai :pro: , cât timp e respectată și acea adăugare de la primul argument prezentat de mine.

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Opinia ta ar fi ok, dar eu cred ca e cel mai ok cu versiunea din prezent.

AlexpFw

User
    Player
    Salut, Badduuu!

In primul rand as dorii sa iti spun ca fance-urile si geam-urile sunt buguite deoarece tu te conectezi cu versiunea de minecraft 1.16.4, avand in vedere ca sectiunea este de 1.12.2, ar trebuii sa te conectezi cu versiunea de minecraft 1.12.2, pentru a se evita majoritatea bug-urilor care se pot creea. 

In al doilea rand, dupa parerea mea este destul de inutil acest update, de la 1.12.2 la 1.16.4, versiunea curenta a sectiunii este perfecta, daca ar fi posibil acest update, ar trebuii schimbate toate plugin-urile de 1.12.2, ar aparea noi buguri, si ocazii de abuz, ar lua mult prea mult timp efectuarea acestor schimbari.

Avand in vedere cele de mai sus,de la mine propunerea ta are :contra: .

PROXD

User
    Player
    Salut, Badduuu!

Apreciez ca vrei sa ajuti comunitatea dar raspunsul meu pentru propunerea ta este :contra: deoarece s-ar strica PvP ul , s-ar cauza multe buguri noi si versiunea de 1.12.2 este bine optimizata fata de 1.16. 

Pk2k20

User
    Player
    Salut,Badduuu.Vreau sa spun ca ideea ta este relativ nefolositoare.In primul rand,1.16.4 este foarte instabil,ce ar putea provoca minecraft ul tau sa dea crash in momente irelevante,pe de alta parte,in 1.16.4 s au gasit nenumarate  metode de a multiplica iteme,ce ar duce la o economie foarte inflata .In plus pvp ul de 1.16 este diferit fata de cel de 1.12 ,redstone ul este schimbat ,mecanismele din minecraft sunt schimbate ,ce ar face ca fermele de pe skyblock spring sa devina inutile peste noapte. Din punctul meu de vedere ,nu are rost :contra:  ,in plus,daca doresti sa joci pe 1.16.4 ai versiunile de survival clasic /explorer

O zi buna 

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

O propunere ok dar nu are rost, versiunea actuala e cea mai ok.

Flix

User
    Player
    Salut! 

Propunerea ta este inutila deoarece versiunea 1.12.2 este mult mai bine optimizata decat 1.16.4, tinand cont ca versiunea este de 1.12.2 tu trebuie sa intri de pe 1.12.2 si nu se vor mai forma buguri vizuale. :contra:

Neltro

User
    Player
    Salut, Badduuu!

sunt de parere ca propunerea ta este una excelenta din mai multe motive. Mereu mi-a placut sa folosesc in constructiile mele o multime de combinatii de block uri dar din pacate pe 1.12 nu exista chiar o variatie de blockuri ca pe 1.16 . Si de asemenea sunt sigur ca sectiunea ar fi mult mai po*Cenzurat*ra din cauza noilor texturi adaugate pe parcursul updatarii jocului

:pro:  

Alexic

User
    Player
    Ne pare rau dar inca nu sunt pluginuri pentru skyblock de 1.16 
    :respins:

Status
    Not open for further replies.