• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

Knowing

User
    Player
    * Nick-ul tău:  Raken

* Propunere:  Azi am intrat pe sv, spre seara, si ma duc la warp enchant, ma intorc, FuLL anvil,  iar in urma cu 2 zile Jucatorii se plangeau de lagg, si anviluriile fac lag, deci propunerea mea e sa se faca un ./warp Anvil pentru ele, undeva inafara spawnului  unde sa nu se produca lagg.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  nu cred ca s-ar mai plange jucatorii de lagg

* Subserver:  SkyPvP

* Alte precizări: -

qPandaa_

User
    Player
    :pro:

Am vazut multe persoane care se plang de lag-ul produs de anvil-uri, iar eu zic ca mutarea acestora într-un loc mai retras nu deranjeaza pe nimeni.

Daniel214

User
    Player
    In urma cu doua zile jucatori se plangeau de lag dar sunt mai mult ca sigur ca nu era produs din cauza anvilurilor, atunci anvilurle erau pe sfarsite si nici nu cred ca anvilurile produc atat de mult lag. Desi am sa incurajez in cele din urma acesta idee trebuie sa stiti pentru punerea acestei idei in practica trebuie luate si cateva puncte de vedere, deci totusi nu cred ca o sa se adauge asta foarte curand.

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ideea este buna :pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: imi place idea ta sau se adauge o camanda cum la /ec sa fie /anvil si asa nu ar fi deloc lag .

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Mutam

:tc:

Status
    Not open for further replies.