• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere]skywars

Status
    Not open for further replies.

GreenStain

User
    Player
    Salutare,pe skywars ar fi mai folositor daca itmele din.chesturile de pe insule sunt neenchantate iar cele de la mid sa aiba enchant,pentru ca sunt momente cand iti pica full armura dmd cu protectie si nu mai ai interes sa te duci la mid,pentru ca ai deja cele mai bune itme,iar playerii raman in.baza lor.daca ar avea itme simple,ar fi constransi sa se grabeasca sa ajunga primiia mid,si ar fi un mod de joc mai placut

Florinn_

Moderator forum
    Player
    Nu prea ar fi corect , deoarece daca un player este mai rapid ca ceilalti poate lua toate itemele si nu ar fi corect fata de ceilalti care raman cu iteme slabute.Mi se intampla asta in trecut pe alte servere , uni nici nu mai deschideau chest-urile din insula lor si plecau direct la mid.Daca au topor ench. cu atat mai rau..

Catalin44_RO

User
    Player
    Ceea ce ai zis acum suna a modul Normal . Acum pe server sunt doar arene Insane .

Totusi ai un :pro:

Theo#83

User
    Player
    :contra:

Noi prin acest skywars am atras pleyerii! A fost modul Normal, dar s-a scos pentru nu se juca mai nimeni!

SeeK

Banned
    Hammered
    Am pierde playeri de pe server ar fi mai greu skywars, dar totusi este interesanta ideea.

AysqTq Lq1O

User
    Player
    :pro: Ar fi mai hardcor si mai crazy eu zis ca ar fi bine sa se implementeze aceasta idee. #Parerea mea...

SeeK

Banned
    Hammered
    S-ar pierde playeri prin aceasta idee. :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins momentan.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.