• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

CristiGh_

User
    Player
     * Nick-ul tău: CristiGh_

* Propunere: 1. la info cand esti intr-o arena, timer-ul pentru urmatorul event nu arata  bine: https://prnt.sc/kekqyu;

2. Itemele de pe insula sunt prea OP si ar trebui doar la chesturile din mid sa fie gasite cu un spawn rate mai mic, mai ales perlele(in chesturile de pe insula sa nu fie armura enchantata). Iteme de pe 2 insule: http://prntscr.com/kekz20

3.Iteme ce ar trebui sa fie scoase: Arcul cu Flame, Sabia cu Sharpness 3( max sharp 1 si la mid sharp 1 fire aspect 1),  Potion of Damage, Invisibility Potion.

4.Mobii spawnati de un player sa fie despawnati odata cu moartea acestuia. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar putea aduce mai multi playeri sa joace SkyWars

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar imbunatati Gameplay-ul, nu ar mai face playerii sa dea rage quit din cauza altora cu iteme op(jk), itemele o sa fie mai balansate.

* Subserver: SkyWars

* Alte precizări:  Hatz.

didilana

User
    Player
    O idee buna.   :pro:

_KeanuBBcs_

User
    Player
    Este o idee destul de buna si cred ca ar aduce mai multi playerii pe SkyWars!

:pro:  

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra: nu imi place ideea

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    @MatthewPlayz Te rog sa nu mai dai pro/contra fara un motiv anume, multumesc

Ayuki_

User
    Player
    Fiind și eu un jucător de SkyWars, as putea spune că itemele chiar sunt prea OP si in unele cazuri rage quit-ul este cea mai buna solutie. Din când în când pe insula ta, nu se spawneaza nici armura decenta, nici sabie, iar ceilalți au un avantaj asupra ta, și în acest moment playerii dau rage quit, iar SkyWars-ul pierde 3-4 playeri in fiecare zi.

:pro:

RipZone

User
    Player
    Am jucat skywars si inca joc in prezent.. Dar de ce sa se scoata potiunile? Eu, cel putin folosesc uneori cea de invizibilitate, e utila in unele momente. Si treaba cu arcurile nu-mi place. Nu-mi place ideea ta deloc. Eu zic ca e bine asa cum este si pentru ca jucatorii sa nu mai dea ragequit ar trebui sa nu mai fie nevoiti sa se bata cu hackeri... Eu, cel putin.. bat uneori si hackeri... 

:contra:

agar

User
    Player
    1.    :pro:        2. :contra:  eu zic ca itm astea sunt bune  pe fiecare insula     3.  :contra:  pt arc/sabie   si :pro:    pt potions of invizibiliti   4.   mobi parca se despauneaza   cand moare pleyerul 

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: e prea usor sper sa se scmbe itemele de pe insula .

Status
    Not open for further replies.