• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SpeedBuilders

Status
    Not open for further replies.

Pyssu

User
    Player
    * Nick-ul tău: Pyssu

* Propunere: Să se rezolve odată bugul cu gardienii care îți intră în construcții, păcat de secțiune dacă nu. Dovadă [ https://imgur.com/a/e7pFvHE ]

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eficient și bine, sunt aproape 100 de jucători pe SB ziua și uneori noaptea.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru că este o problemă majoră.

* Subserver: SpeedBuilders

* Alte precizări:  Sper să nu-mi fie ignorată propunerea, nu este de implementat este  de scos.

Last edited by a moderator:

Mr_KenPaY

User
    Player
    Sunt deacord cu asta la mine tot s-a intimplat asta cind jucam SB si este inervant 

Sper sa rezorve Bugul!!!

:pro:

8IzD.gif

Dupa cum se zice : O mina de ajutor tot timpu ar prinde bine , stiu ca nu e mult dar cine stie toti au o sansa de a invata si a deveni mai puternici si dupa cel puternic invata pe cei slabi si le arata un sens in viata.

Estarossa

User
    Player
    Am fost un jucator de SB si inca sunt dar nu mai am timp pentru a juca dar am intalnit aceasta problema si am patit chiar si sa pierd din cauza unui block nepus deoarece era gardianul in acel loc si nu puteam pune. Sper sa fie rezolvata problema. De la mine ai :pro: .

MrFloricels6

User
    Player
     Recunosc că nu mă joc foarte mult, dar şi când o fac mă pomenesc cu un gardian că mă "sabotează".

Succes!

anamariaaa

User
    Player
    O idee buna si chiar este enervat at cand nu poti sa pui un bloc din cauza lui  :pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Chiar ar fi bine daca s-ar fixa bugul , este o sectiune grozava si distractiva din punctul meu de vedere .

oof_panda

User
    Player
    Sectiunea este destul de faină si faptul că, gardieni iti pot intra in constructii nu este tocmai un dezavantaj pentru că dacă stii unde să pui blocul, chiar dacă este un gardian se pune si poti rezolva, dar acest 'BUG' poate fii rezolvat :pro:

Status
    Not open for further replies.