• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Store

Status
    Not open for further replies.

Pelo

User
    Player
    * Nick-ul tău: PeRiCoLIQHaHa

* Propunere: Sa se transforme store-ul in lei nu in euro pentru ca euro ul va tot creste poate peste 5 lei si noi avand 25 de lei paysafe si warrior/mvp sau alte lucruri de 5 euro nu vor fi acceptate din cauza ca nu avem acei banuti de care am nevoie

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :ar ajuta comunitatea prin faptul ca multi player/jucatori se intreaba dar cat valoreaza un spongebob sau Deebee cat va costa in lei de la mvp la ace 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : asa cum am zis mai sus ne poate ajuta raspunzand la aceasta intrebare de mai sus cu cat valoreaza si faptul ca euro tot creste si leul ramane la fel si noi platim in euro nu in lei 

* Subserver: Store 

* Alte precizări: Am zis totul mai sus 

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,

Chestia asta nu se poate face. Nu de Gamster depinde schimbarea valutului in euro.

:tc:

Status
    Not open for further replies.