• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

Solomon Daniel

User
    Player
    Propun sa se stearga protectiile din End-ul de la dragon, cand vrem sa distrugem blocurile ce regenereaza viata nu putem din cauza protectiei puse a unui player.

Daca se poate sa nu mai puna nimeni protectii la dragon pentru a se bucura toata lumea de el. Ar fi o idee foarte buna a se scoate protectiile si pentru a nu mai fi atat de mare dezastru acolo, mai bine un look natural decat un loc dezastruos in care nu poti sa te bucuri de dragon. Parerea mea..

Multumesc anticipat ^_^

GreenStain

User
    Player
    Protectiile din end sunt puse de mine,nu le scot pentru ca au un scop,dupa cum stii endul se grifeaza mereu de playeri,si isi pun protectii si nu fac nimic bun acolo,eu am pus protectie dar am facut un fel de spawn in acel loc,iar daca scot protectiile ve.ti distruge tot,asa e omu,daca vede ceva frumos strica,momentan lucrez cu niste prieteni la noul "spawn" din end,ca endul sa arate bine nu sa fie grifat,iar in legatura cu dragonu..acesta poate fi batut,dar trebuie sa fie mai multi playeri care se bat cu el,si doar primul dragon dropeaza ou si xp,restu dragonilor spawnati dropeaza foarte putin xp si un portal..deci nu exista motiv sa scot protectiile din end,mai ales ca eu am refacut endul dupa.ce a fost grifat

SeeK

Banned
    Hammered
    :pro: Am incercat si eu sa ma bat cu dragonul si nu am reusit

MOS

User
    Player
    Protrctiile sunt puse cu un motiv anume acolo, v-a comunicat Green.

Plus, daca s-ar face ceva s-ar baga restricția care funcționează si la spawn si tot nu s-ar sparge.

:contra:

Status
    Not open for further replies.