• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival 1.9 si Survival 1.12

Status
    Not open for further replies.

Lucian1234

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău:1234Lucian1234

* Propunere: sa se adauge /trade

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu ar mai fi atat trolleri . 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar juca mai multi oameni pe Survival .

* Subserver: Survival 1.9/1.12

* Alte precizări:  Ca la /trade sa poti apasa pe niste butoane care adauga bani si care scad bani . Ex. adauga 1 adauga 100 adauga 1000 adauga 10000 . Ex. scoate 1 scoate 100 scoate 1000 scoate 10000 . Sa poti pune intr-un inventar pe care il vede cel cu care faci trade si acolo pui iteme . Si la final sa fie un buton cu Finish si Decline daca apesi pe Finish astepti 5 secunde si faceti trade-ul si daca apesi pe Decline se inchide tot si nimeni nu mai primeste nimic . Este o idee geniala dupa mine . 

iN00dles_

User
    Player
    :contra:  Auction House [/ah] cred ca este o modalitate buna de a face negot,nu cred ca ar trebui schimbata

snex_96

User
    Player
    eu as vrea sa vad asta pt ca poate nu am bani si fac trade cu itm adica dau un stack de dmd pe full diamand cu prot 4 si altele sau fac skimb de itm cu pleyerul :pro:

Status
    Not open for further replies.