• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

AurasDrq

User
    Player
     * Nick-ul tău: AurasRPM

* Propunere: Salut,propun ca, merele OP din kiturile Warrior respectiv destroyyer sa revina la normal 32-64Mere OP e o bataie de joc ca eu sa donez pentru aceste kituri sa primesc acum 6mere op la warrior si imere op la destroyer adica serios din macar jumatate nu primesc, mai ales ca eu m-am apucat pentru pvp ul de aici.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Daca se va aproba, multi playeri vechi se vor apuca si cumpara kiturile.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru cei ce fac pvp merele op din kit valoreaza mult avand in vedere ca pe versiunea 1.12 nu poti crafta mere op.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări: (#MatZGanGPower) As dori ca, kiturile sa revina la normal (Warrior 32Golden apple)(Destroyer 64Golden apple)

t-rpt

User
    Player
    :pro:  bby deoarece multi s-ar lasa de survival din cauza acestei ''modificari''

Shellow

User
    Player
    Este adevarat ca multi s-au plans pentru aceste kituri, si acum ca le au nu mai pot sa faca nimic cu ele.

Este foarte enervant sa platesti 5e pentru 6 mere op maxim.

De la mine ai  :pro:

Sosetel

User
    Player
    Nu sunt deloc de acord cu aceasta propunere deoarece este sectiune de survival, e cam ciudat sa ai asa mere op cam cate vrei, trebuie sa  si muncesti pentru unele lucruri, daca e asa pentru pvp, ai alte sectiuni unde poti face pvp cu cate iteme cate vrei, cu cate mere vrei, fara sa donezi nimic, (practice pvp) + ca este un mare dezavantaj pentru cei ce nu au acces la acele kituri, practic ei nu au ce face, si duelurile intre voi ar dura foarte mult, eu zic ca este pefect asa cum este acum.    :contra:

Last edited by a moderator:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    De ce să se adauge încă 16 enchanted golden apple la mit warrior si destroyer? Doar ca să faci tu pvp, mai bine aștepți să strângi merele si apoi mergi în zona pvp si dai în jucători mai rău ca surdu-n clopot. 

:contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  Merele Op pe secțiune de Survival Classic sunt foarte rare si cred ca sunt destule si daca folosesti un mar op si dupa mere de aur simple tot ai 8 inimi cand e activ efectul de mar op .

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.