• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

killerutzu

User
    Player
    * Nick-ul tău: killerutzu

* Propunere:  Propun sa se adauge pepenii la vanzare pe /shop, asa cum sunt si cactusii, pentru ca multi stiu si vor sa-si faca ferme automate de pepeni pentru a produce bani, insa nu ii poti vinde pe shop. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar satisface mai multi jucatori.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar satisface mai multi jucatori.

* Subserver: survival classic/exporer

* Alte precizări:  😄

♛ nai wa ♛

User
    Player
    prooo, si eu vreau sa am ferma de pepeni insa nu-mi stiu face pe langa faptul ca nu-i pot vinde-n shopp! o propunere foarte buna, sunt mandru de tine, kil

SanduK

Loyal
    VIP
    E o idei foarte buna ca cactusi nu se prea gasesc in desert daca au mai trecut oameni pe acolo si trebuie sa umbli cu orele dupa ei .

:pro:

Limo338 🌺

User
    Player
    O idee foarte buna, se găsește melon mai usor ca cactusul, si nu vad de ce cei care au ferma de melon sa nu poata sa faca bani din ea. :pro:

Thywen

User
    Player
    Fermele de pepeni ( in cantitati mari ), va spun din propria experienta ( si cele de pumpkin la fel ), dupa o vreme de colectat incepe sa va dea dureri de cap, daca s-ar adauga pepeni in shop probabil ca s-ar adauga la un pret mic avand in vedere ca daca reusesti sa construiesti o ferma de pepeni mare, dupa poti colecta foarte multi pepeni deoarece dintr-un singur block de melon primesti intre 7 si 11 meloni. 

:contra:

Chalk20

VIP
    VIP
    Îmi place ideea, pentru că pepenii se fac ușor ar fi o metodă de a face bani bună.

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.