• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival classic

Status
    Not open for further replies.

Andreea256se

User
    Player
    Nick-ul tău:Andreea256

* Propunere:  Propun ca multe preturi de pe shop sa fie modificate deoarece unele sunt prea mari altele prea mici . O sa las mai jos preturile care mie mi se par nepotrivite si o sa le dau eu un pret corect in opinia mea!

Astăzi  vom vorbi despre prețurile de pe /shop pe secțiunea Survival classic!
       O să spun pararea despre fiecare categorie în parte:

shop -materiale

-lemnul , 1 stak valorează 1008$ , un preț prea mic deoarece se neglijează foarte mult jobul de pădurar , consider ca pretul ar trebui sa fie 2000-2500$
      - o mare problemă regasim la preț la gravel - 464$ 1 stak , un preț de altfel prea mic , ținand cont ca se gasește doar in biomul de gravel si prin pămant (destul de rar), consider ca pretul potrivit ar fi 3000$+
    - mai avem dirt(400$/per stak)  si grass (528$/ per stak), care in opinia mea ar trebui scoase , daca nu marite prețurile pana la 800-1000$
       - mai avem granit , andesite si diorite (toate 528$ pe stak ) care sunt niste materiale care se găsesc prin pamant și după mine prețul ar trebui sa fie 800$/ sau sa fie scoase dupa shop să mai incurajeze minatul
    - mossy cobblestone (464$ pe stak) , un preț prea mic deoarece acest blok se găseste  in jurul  spawnerelor de zombie si scheleți si prin templele din junglă , dar mai pot fi facute cu liane , dupa mine aș scoate acest bloc din shop sau aș ridica prețul la 1k+
    -snow block (1008$ pe stak ) , acest preț este prea puțin dacă ținem cont că se găseste doar in zonele de zăpada sau il craftăm noi din bulgari , acest preț consider ca ar trebui sa fie urcat pană la 3000-4000$
     -ice (1008$ pe stak ) , preț prea mic deoarece gasim doar in zonele de gheața si de snowi taiga ( sper ca am scris bine numele) si prețul este prea mic , acesta ar trebui urcat pană la 2.5-3k
    -compressed ice (1328$ pe stak ) , prea mic prețul deoarece gasim doar într-un anumit biom , acest preț ar trebui urcat la 3-4k
    -sponge (1000$-1 bucata) , este prea scump , acest preț ar trebui sa fie după mine vreo 500$ bucata
    -nisipul/nisip rosu (1920$ pe stak ), un preț măricel , care ar trebui scazut la 1400$ pe stak ,
    -sandstone/ red sandstone (3200$ pe stak ) , un preț mare , consider că 1 stak ar costa pe shop maxim 1-1.5k
    -sticla (1920$ pe stak ) este un preț k , deci după mine nu trebuie modificat
    -clay block (2560$ pe stak ) e un preț k , dar nu prea ii vad rostul pe shop
    -terracota simpla (3200$ pe stak ) , este un preț decent
    -bricks (8000$ pe stak ) , un preț care dupa mine este măricel , un stak ar trebui sa coste ca în trecut 4k , dar un preț corect ar fi 5k , un pic scump pentru unii , dar măcar mai explorezi lumea pt a gasi o mlastina si a face rost de bricks
    -obsidian (375$ bucata ) este un preț k
    -netherrack (1920$ pe stak ) e un preț decent
    -glowstone (16000$ pe stak ) , un preț mare , dar este un preț dupa mine bun deoarece mai mergi și tu prin nether care nu ar trebui schimbat
    -soul sand (7860$ pe stak ) , un preț mare , un stak ar trebui sa fie maxim 4000$
    -nether bricks (3200$ pe stak ) , un preț decent , dar s-ar putea mări la 4500$ tinand cont că se găsesțe doar in fortărețe si ai mai explora si tu netherul
    -end stone (1920$ pe stak ) , preț decent
    -prismarine (11216$ pe stak ) , un preț măricel , acest bloc se găsește doar in templele din apă , dar un stak ar trebui sa coste maxim 7000-8000$
    -bookshelf (8000$ pe stak ) , un preț k ,

-shop -minereuti prețioase
    - carbune (175 $ bucata ) , prea scump , un preț decent ar fi 50$ ( un stak ar costa 3250$ )
    -restone (100$ bucata ) , prea scump , un preț decent ar fi 50$ bucat ( un stak ar costa 3200$)
    lapis (100$ bucata) , preț măricel , un preț decent ar fi 62.5$ bucata( 4000$ un stak  , deoarece folosesti lapis la enchant , si ai mai merge la minat )
    -iron ingot (300$ bucata si 19200$ un stak) , preț exterm de mare , 1 bucata ar trebui sa costa maxim 80$ ( un stak 5120)
    - gold ingot (900$ bucata , 57600$ un stak ) , un preț absolut exagerabil , 1 bucata ar trebui sa coste maxim 100 $ ( un stak 6400$)
    -diamant (3275 $ bucata ) , preț enorm , 1 diamant dupa mine ar trebui sa coste maxim 600$
    -nether quartz (175$ bucata , un stak 11200 $ ) , preț enorm maxim ar trebui sa coste un stak 4k
         - shop mancare
    - cartofi ( 1920$ un stak ) , un preț destul de mic , un preț ar trebui să coste 4000$ 1 stak
    -morcovi (976$ un stak ) , preț prea mic , un preț corect ar fi 4000$ 1 stak
    - restul prețurilor sunt k

-spawnere mobi
    - am o singura problemă aici oul de blaze costă 450k , un preț  exagerabil ( mă gandesc că ati dorit sa creasca prețul ca toti isi faceau ferma de blaze , dar nici chiar asa) , un pret corect fi 250k 1 ou
    - restul  prețurilor sunt k

-shop - materiale obținute de la mobi
    -bone/rotten flash (1008$ un stak ) destul de puțin , un preț k ar fi 2000$
    -slimeball ( 1000$ bucata ) , preț mare , 1 bucata ar trebui sa coste 500$ maxim
    -ghast tear ( 50$ bucata ) , un preț prea mic tinand cont ca se obtine destul de greu , un pret corect ar fi 200$+
    -rabbit hide (1280$ pe stak ) , un preț mic , un preț corect 4k , dar nu vad efectiv rostul acestuia pe shop
    -rabbit`s foot (50$ bucata ) , preț prea mic , un preț k ar fi 300$ bucata
    - in rest prețurile sunt decente

shop -ingrediente pt potiuni
    - preturile sunt decente dar aici 1 picior de iepure e 40$ si la materiale obtinute de mobi e 50$ 😕

shop-diverse
    -1 galeata simpla / cu apa / cu lava 150$ 😕
    -brewing stand (85.25$ bucata ) , un pret foarte mic ,un pret k ar fi 800-1000$ bucata
    -1 lead 161$ , un pret corect ar fi 500$
    restul sunt decente

shop -seminte
    - avem sapling de toate felurile la 30$ bucata , acestea ar trebui scoase de pe shop ca sa mai mergi pe mapa  si sa gasesti toate felurile de copaci
    -1 ciuperca 18.25$ si acestea ar trebui scoase , daca nu marite pretul al 200$ bucata
    -restul preturilor sunt k

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Deoarece preturile de pe shop nu sunt  echilibrate si ar trebui sa facem astfel incat sa fie echilibrate .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru că se neglijeaza foarte mult unele job-uri ( cel de padurar - nu prea mai e profitabil cand ai la 1k stak ul pe shop ) si ar mai atrage lumea deoarece se vor putea face bani din job-uri.

* Subserver: Survival classic

* Alte precizări: - Cu acestea fiind  zise , trebuie sa înțelegeti că este doar părerea mea personală cu privire la prețuri , eu doar am zis ce consider eu că ar trebui schimbat , asta nu inseamna ca preturile puse de mine trebuie sa fie aceleasi sau schimbate. Este doar opinia mea.
      Ar trebui adaugate mai multe lucruri pe /shop la un pret decent.
      Poate ca unele preturi puse de mine sunt mari/mici eu am luat in considerare si faptul ca trebuie sa incurajam job-urile .

Denis Olar

User
    Player
    Iti multumesc ca ai decis sa ajuti comunitatea Gamster!

Preturile au fost stabilite de conducere,dar asta nu inseamna ca sunt perfecte.Cu unele din propunerile tale sunt de acord,spre exemplu lemnul.Jobul de padurar e aproape inutil in cazul in care lemnul pe shop este atat de ieftin.In schimb, gravel,andestie,granite,diorite,mossy cobble stone sunt blockuri folosite doar pentru decor,daca ar trebui sa faci rost de fiecare in parte ar fi mult prea greu si ar limita imaginatia,preturile blockurilor decorative trebuie sa fie scazute avand in vedere ca singurul lor scop este designul.

Avand in vedere cele de mai sus,sunt de parere ca conducerea ar trebui sa mai modifice unele preturi pentru a imbunatati economia

PRO

HeroStrike

User
    Player
    Buna,

Multumim pentru interesul tau in comunitatea noastra.

Vom lua in considerare modificarile aduse de tine pentru urmatorul wipe.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.