• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival oldschool

Status
    Not open for further replies.

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
     Nick-ul tău: Skill_XD

* Propunere: Sa se adauge comanda /jail, jucatorii care fac trap sa primeasca jail un timp, multi jucatori care intra pentru prima data pe server primesc trap de la jucatorii mai vechi si ies imediat dupa ce isi pierd itemele de pe sectiune, asa jucatorii care fac trap o sa stie de frica ca primesc jail si nu o sa mai fie foarte multe trap-uri ==> mai multi jucatori 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu am mai pierde asa multi jucatori noi care intra pe server

* Subserver: Survival Oldschool

* Alte precizări:  ---

YourY_FTW

User
    Player
    Salut!

M-am uitat peste propunerea ta si cred ca ar fi bine sa dam /jail jucatorilor care fac trap deoarece nu vad rostul unui trap facut unui jucator,astfel nu se vor mai pierde asa multi jucatori incepatori de pe sectiune.

De la mine ai :pro:

EdwardPvPYT

User
    Player
    Salut!

Sicer nu stiu ce sa zic despre propunerea ta pentru ca acei jucatori care  fac trap pot sa isi creeze un cont nou si sa nu il intereseze daca i-a jail pe acel cont.

Nu cred ca e o propunere asa buna

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut!

De la mine ai :pro:  deoarece unii jucatori se lasa de survival deoarece primesc trap. Ar fi bine sa fie o sanctiune pentru cei care fac trap, altfel s-ar mai evita putin trap-ul.

Pk2k20

User
    Player
    Saltare Skill, stiu ca poate din partea mea nu prea are cont votul da vreau sa spun ca ar fi corect tinand cont ca atunci cand joci foaret multi playeri fac trap/fac spam de tpahere,si cand le dai expose cel mai probabil incep sa te injure in privat ,ca este 1 ora sa inceapa din nou,distrugand playeri noi 

akm sa privim si cealanta parte a lucrurilor,vor trebui facute si reguli si mai exista si momente cand stafu nu e on(apei mai is 5 staffuri) si traperi o sa aive avantaj.

De la mine ai un :pro: ,dar mai bine ar fi sa aibe playerii din top played sau cei de incredere acces,desi inteleg daca doriti contrar.

O zi buna OwO

Last edited by a moderator:

Tommy21

Manager Survival
    Player
    Un mare contra, de ce sa dai jail pentru cineva care face trap? Este survival, nu te pune nimeni sa dai tpaccept. Pana la urma te teleportezi pe propria raspundere si staff-ul nu raspunde de iteme pierdute/furate. /jail a fost o comanda cu mult in trecut cand nu se dadea ban pentru x-ray si alte lucruri. Sunt jucator de survival de 3 ani si nu s-a dat niciodata o sanctiune pentru trap. Playerii care accepta tpahere-ul, il accepta pe propria raspundere si staff-ul nu are ce face. Este survival, omori ca sa faci iteme. :contra:

Fadded.

User
    Player
    Ideea ta este chiar foarte buna, este super enervant cand un jucator iti face trap, iar tu nu poti sa iesi. Poate ii dai /tpa sa-i vezi constructiile si el te baga in trap. Oricum de la mine ai :pro:  

[Fanta123]

User
    Player
    In regulament scrie ca dai /tpa /tpaccept pe proprie raspundere dar un jucator nou pe server nu stie asta.Deci dupa parerea mea este o propunere buna.Daca nu o sa fie pusa in practica ar putea sa fie o idee de sign la spawn cu ce-am spus in primul argument.

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Daca cineva te spameaza cu /tpahere , folosești /ignore. Daca cineva te înjură in privat , folosești /ignore.

Voi nu sunteți responsabili de iteme pierdute și de limbajul in privat , iar jucătorii noi accepta pe propria răspundere. 

Zic că nu ar fi nevoie de jail daca faci trap , nu sunteți pe GTA , fiecare poate fi pe cont propriu , fiind stăpân pe el . Survivalul înseamnă mai mult de atât.

Îmi pare rău , dar dau :contra: . Nu e greu sa ignori o persoana care te enervează

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Cand cineva accepta un /tpa o face pe propria raspundere,staff-ul nu raspunde de iteme sau bani pierduti sau furati.

Votul meu este un :contra:

Duncan2003

User
    Player
    Salut

Pentru a putea sanctiona pe cineva de trap, ai nevoie de dovezi. Cum ai putea demonstra ca asa zisele "iteme furate" erau ale tale?

Pe langa asta, cum s-a precizat si mai sus, staff-ul nu raspunde de iteme pierdute. Cand accepti un /tpa sau cand tu dai /tpa la cineva, o faci pe propria raspundere si trebuie sa faci tot posibilul sa nu pierzi itemele tale importante (cum ar fi armuri sau alte lucruri OP), pe care de exemplu le poti pune intr-un chest, abia pe urma sa accepti cererea de /tpa sau sa dai tu /tpa cuiva.

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna Skill_XD,propunerea ta suna bine deoarece asa playerii s-ar invata playerii sa nu mai faca tepe,trap etc si cred ca s-ar invata minte.De la mine ai :pro: ,succes!

AimSlash

User
    Player
    Salut! Imi place propunerea, jucatorii care dau trap sa fie sanctionati, poate sunt jucatori noi si au primit iteme de la un prieten, si da cineva trap. :pro: .

Last edited by a moderator:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta nu este una tocmai buna ! In regulament scrie ca staff ul nu Răspunde da bani , Itm pierdute ; iar când accepți /tpa o faci pe propria răspundere !

Status
    Not open for further replies.