• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere.Target

Status
    Not open for further replies.

_Tommy

User
    Player
    * Nick-ul tău:_Tommy

* Propunere: Sa se sanctioneze targetul la pvp.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Sunt unii jucatori care chear sunt buni la pvp si primesc target pe sectiune.Adica toata sectiunea e pe el la pvp .Si asta cred ca il face sa se simta respins de ceilalti jucatori si la un moment dat se v-a sattura si el de target,Nu poti sa faci pvp 1v1 sa zicem ca iti iei target de la cei care sunt la pvp.intr-un fel este vanatoare , pt cCA e face sa nu mai intrii pe sectiune la pvp si sa iti fie frica de altii .Si cred ca asta ar merita sa  fie pedepsita.Nu e normal ca t u un jucator  simplu sa nu mai intri pe sectiune din cauza target-ului.

* Subserver:Global

* Alte precizări: Targetul sa fie sanctionat cu ban .

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    NU sunt de acord cu propunerea ta deoarece este permis , de exemplu , tu mai eliminat la warp pvp , eu ma enervez si iti dau doar tie tag , in pvp poti sa asaltezi pe cine vrei.

Daca s-ar sanctiona , s-ar face confuzie , atunci si eu pot sa sanctionez pe toti care ma atacau cand eram Politist. Ce crezi ?

Atunci am de sanctionat cam 100 de jucatori.

Poate vom intampina multe Reclamatii.

Propunerea ta va face multe probleme.

:contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.