• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Bridges

Status
    Not open for further replies.

master_pvp1

User
    Player
    * Nick-ul tău: master_pvp1

* Propunere: As dori sa se adauge minigame-ul The Bridges.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Multe persoane vor sa joace acest minigame si nu prea se gaseste pe nici un server din Romania.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar putea aduge mai multi jucatori pe server.

* Subserver: --

* Alte precizări: Sa existe niste kituri , achievements (sparge 100 de blocuri ... etc ) si kilurii de la care sa primim bani.

iN00dles_

User
    Player
    Salut,imi place ideea ta.Si eu as dori sa se adauge acest minigame pe server.Asa serverul ar avea o varietate mai mare de minigame-uri si ar fi mai po*Cenzurat*r.

Mult noroc!

:pro:  

ImAGodDemon

User
    Player
    :pro: ȘI eu mai de mult am jucat pe un server premium acest minigames și mi s-a părut fain. 

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa! A fost deja aceasta modalitate pe server si a fost scoasa pentruca nu erau jucatori! :respins:

Status
    Not open for further replies.