• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Trade

Status
    Not open for further replies.

Anonymus_YT443

User
    Player
     * Nick-ul tău:Anonymus_YT443

* Propunere: as propune ca pe survival 1.12 sa se faca o intrefata gen ah doar ca sa fie /trade nume la un player si Acela daca acepta sa scrie /trade accept sau in chat sa apese si acolo sa poti vinde xp bani potiuni etc. ca sa nu ti se mai fure de la ah!

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu as crede ca ar fi o propunere buna

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pt ca uni furara lucruri de la ah !

* Subserver:1.12

* Alte precizări: Sa speram ca se adauga!

AndreZisMessi

User
    Player
    Salut,

Din cate stiu acest plugin a mai fost adaugat si exista un bug, dar trade-uri se pot face direct pe /ah. Playerul care vinde da /ah sell suma si tu frumos dai /ah si selectezi itemul respectiv. Si in cazul in care ai zis ca se fura itemele de la "ah", te inseli, poate a trecut timpul in care apar la /ah si le poti extrage. Prima oara apesi pe acest cartof: https://imgur.com/a/w6fDk si apoi pe acest ghivechi: https://imgur.com/a/aSK0k
    Deci propunerea ta este cam inutila, de la mine ai un :contra:  

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una buna,a fost de asemenea scris la alte propuneri ca [/trade] nu se va adauga pe nici o sectiune!

Raspunsul meu este: :contra:

Status
    Not open for further replies.