• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri-bedwars

Status
    Not open for further replies.

WhovianCoder

User
    Player
    * Nick-ul tău: WhovianCoder

* Propuneri:

1. Ceva mai multa atentie din partea administratorilor asupra staff-ului, tin sa mentionez ca sunt dezamagit de eficienta acestuia, vazand persoane ce pur si simplu nu isi dau interesul. Cu cat mai multi hackeri/teameri, cu atat mai putini playeri nervosi ce injura pe chat ul public/helpop, din asta rezultand o experienta mai placuta de joc pentru toata lumea. Acum.. nu zic ca nu se ocupa deloc, dimpotriva, sunt placut surprins sa vad o scadere masiva a hackerilor/teamerilor de pe server.

2. O alta solutie pentru persoanele ce fac skybase

Este suficient ca limita de blocuri sa fie scazuta sau, pur si simplu sa puneti invisible blocks. 

3. Dezactivarea mobilor

Este putin frustrant sa vezi mobi, mai ales atunci cand faci bridging, iar un schelet te loveste cu o sageata

4. Iron Golem si Silverfish

Ar face jocul mai interesant, un Iron Golem in situatii limita nu strica, iar silverfish poate ajuta cu mult in combo uri

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Da, macar o parte din acestea. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :   Consider ca tinta server ului ar trebui sa fie experienta de joc a playerilor si sustin ca luarea in calcul a propunerilor mele va aduce o schimbare.

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări:  Luand in considerare timpul liber oferit de carantina, doresc sa ma implic in imbunatatirea acestei comunitati. 

#StayHome

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Imi plac ideile tale, se vede ca te straduiesti in a gasi solutii la probleme/imbunatatirea serverului.

Am sa-ti iau propunerile pe rand:

1. Pot spune ca Administratoarea noastra se implica destul de mult in activitatile noastre ca staff, ea are mai mult rolul de coordonare, iar de restul, noi astia "mai mici" ne ocupam de lucrurile legate de chat/hackeri/teameri.

2. Nu este o idee rea, nu ar mai fi atatea probleme cu persoanele care construiesc skybase.

3. Nici asta nu este o idee asa de rea, dar nu stiu daca se poate rezolva, stiu ca deobicei sunt mai multi mobi pe mapa "Waterfall", s-ar putea ca in viitor sa se rezolve.

4. Sa stii ca uneori un Iron Golem/Silver Fish ar ajuta in apararea patului.

In concluzie, votul meu este: :pro: . Bafta!

alex4thewin

User
    Player
    Salut,

1. Administartoarea noastra se ocupa mult de server, si nu are doar bedwars ca sectiune, staff-ul in general se implica mult in a prinde si sanctiona team-uri, codati, sau persoanele care nu au un limbaj ok.

2. Imi place ca idee, PRO

3. Complet de acord. PRO

4. Imi place ideea si imi doream sa fac si eu o propunere cu aceasta, PRO

Asadar, :pro: .

Lapis

User
    Player
    Sunt niste idei utile

De la mine ai :pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Ti-am citit propunerea si acum iti spun ceea ce zic eu :
    1. Membrii staff isi dau interesul, dar dupa cum vezi , suntem in perioada de scoala , iar unii nu pot sa mai mult ca sa sanctioneze hackerii sau jucatorii care incalca regulamentul. Deci aici nu consider ca trebuie sa votez
    2. Ce sa zic aici, unii vor sa-si faca o fortareata si nu pot ajunge din cauza block-urilor . Da stiu, e frustant sa fie unul cu skybase , dar sa nu fie o limita prea mica ca sa nu poti profita de poduri de la distanta sau de la diversiuni , ca sa te ajute la meci. Eu aici votez Pro
    3. Aici nu am ce zice, nu am intampinat niciodata scheleti , dar am intampinat creeperi, totusi ar putea fi o surpriza , pt jucatori , dar nu prea e ok cand sunt mobi nespawnati de tine. Zic Pro
    4. In "update-ul" din trecut, s-au adaugat oua de Iron Golem & Silverfish , oricum, zic ca jocul ar fi mult mai ok , ca sa fii pregatit pentru orice. Asa e cam usor daca n-ai baza buna sau obsidian , care inseamna acelasi lucru . Pro si aici.

3 Pro - 1 Neutru . In final ai primit votul de :
    :pro:

Status
    Not open for further replies.