• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propuneri globar 2

Status
    Not open for further replies.

Fixxer

User
    Player
    am 2 propuneri 1 sa adaugati in vitor un plugin care da kick daca joaca cineva cu hack pentru ca joaca multi cu hack

2 sa puneti la Bedwars la teams reguli noi sa nu iasa in timp meciul si sa risca ban 24 de ore ori puneti ce vreti voi si pentru ca astia iese din arena si buguieste mape ca mai e inca blue 1 dar nu e nimeni doar ei

3 sa puneti gamster server premium pentru ca osa fie putini hackeri si putini reclame si numai poate sa sparga conturi ps:am glumit nu bagati asta am vrut sa vad cum va reactonati ca cica vrau sa propun sv sa fie sv premium  :D

Last edited by a moderator:

GABIMB

User
    Player
    :contra: Unii ies din meci la bedwars pt ca au lag/treaba.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    :contra:

Toate trei nu cred ca nu sunt bune:

1.Deja exista.

2.Cum s-a spus mai sus, unii playeri ies din arene pt ca este lag si nu prea poti juca.

3.Daca serverul este permium o sa isi piarda din playeri, iar noi nu vrem asta.

xShadow_

User
    Player

• Like
    Reactions: Tox

Fixxer

User
    Player
    1 bugueste mapel ca arata ca e un blue 1 dar nu e in arena si eu nu vrau sa vad asta sa fie bug la arena

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    E decizia jucatorilor daca vor/mai vor sa se joace s-au nu .

Nu ar fi nevoie sa se transforme serverul in premium din cauza reclamalor sau hackerilor ,reclamele sunt foarte rar datorita noului plugin ,iti trebuie  1 ora si 3 voturi pentru a vorbi ,hackeri sunt raportati/prinsi si sanctionati 

Fixxer

User
    Player
    1 exista incepatori care nu stie sa voteze si nu stie de unde arata orere din joc sunt uni incepatori

Status
    Not open for further replies.