• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected proximity chat

Status
    Not open for further replies.

xLinix

User
    Player
    * Nick-ul tău: xLinix

* Propunere:  sa se adauge proximity chat ca pe hypixel

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate 😮 sa joace atat de multa lume bedwars incat o sa trebuiasca sa mai faceti servere

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :proximity chatul este oarte bun vorbind de BW deoarece e greu sa comunici prin chat

* Subserver: nimik

* Alte precizări:  nu mai am nimic de zis

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    In ce consta acest "proximity chat"?

xLinix

User
    Player
    acest proximity chat consta in a vorbi si a da invormati coechipierilor de pe BW mi-a venit ideea sa adaugati proximity chat ca este o metoda forte usora de a comunica cu un prieten sau o persoana noua / veche pe care nu o cunosti.

de ex. daca cineva vine sa sparga patul si el e in mijloc tu nu poti sa te bati cu inamici in timp ce scrii

Hopp_

User
    Player
    :contra: Pvp-ul trebuie sa continue pe BedWars, plus ca ar aparea multe abuzuri de aceasca chestie, unii jucatori sa foloseasca chestia asta sa nu primeasca hit-uri de la x sau y.

xLinix

User
    Player
    eu ma refeream la coechipieri nu la inamici sa poti vorbi cu coechipieri nu cu inamici sper ca ai inteles.

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare,

Această propunere nu are o bază clară și considerăm că nu va aduce un beneficiu așa mare secțiunii.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.