• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sectiunea noua ?

Status
    Not open for further replies.

V4lentine

User
    Player
     Nick-ul tău: V4lentine [Crew] - Discord : Crew_Valentine#3983

* Propunere: Sectiune noua ^)^ . 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Atragerea unor jucatori noi .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece ati putea dezvolta un stil de joc nou nout care le ar placea tuturor + poate* atrageti jucatori noi .

* Subserver:  https://imgur.com/a/8GCKswd - Aici este poza la propunere Sincer mi-a fost prea lene sa scriu din nou tot si imi era sa nu pierd ceva pe drum cand o scriam din nou =)) .

* Alte precizări:  Nothing ^)^ . 

#TitaniuMark

User
    Player
    Pare o idee foarte buna.

Interesanta, Interactiva si Distractiva

Din pacate este cam mult de lucrat la toate aceste lucruri dar, partea importanta este ca sunt POSIBILE 

Cat despre Buff-uri , exista o "gramajoara" medie de resurse pentru asta 🙂

In legatura cu Mapele multe, mi-ar placea sa existe un lobby care sa iti permita sa selectezi una dintre mape...   sa fie pe capitole, adica din acel lobby sa te poti conecta pe o mapa pe care deja ai terminat-o sau pe care o faci in momentul respectiv 

Este ceva nou ca mod de joc pentru minecraft, insa..  exista alte jocuri care se joaca in acest stil

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.