• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie bedwars

Status
    Not open for further replies.

sSnify

Developer
    Staff member
    Developer
    Nick-ul tau: Raul7896

Propunere: sa vina la fel de repede ironul si goldul ca inainte de 2.0

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate?: lumea o sa joace mai mult bedwars (zic eu) pentru ca vad cabedwarsul este la fel ca 1.9 

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?: pai stiu mai multe persoane care a iesit depe gamster doar pentru ca nu mai vin ironul si goldul la fel de repede ca si inainte si cred ca ar face multi oameni sa se reintoarca inapoi

Subserver:bedwars

Alte precizari: -

_2Jetski

User
    Player
    Salut, nu mi se pare o idee buna ceea ce ai spus mai sus, deoarece este deja un sistem mai bun de data asta și are o limită bine pusă ca pe serverele premium. Din partea mea ai contra.

ToolAssisted

hehe
    Player
    Hello there!

Sunt de parere ca ideea ta nu este cea mai buna deoarece acum cu limitele de la resurse nu se mai poate farma si stacka la nesfarsit. De asta exista Forge Upgrades tho. Vrei 3 stack-uri de fireball-uri si 2 de perle? Cumpara Molten Forge.

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,
    Multumim pentru ajutorul tau si pentru intentiile tale de a face comunitatea mai buna. Propunerea este pusa in aplicare deja.

TC

Status
    Not open for further replies.