• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie KitPvP

Status
    Not open for further replies.

Thywen

User
    Player
    * Nick-ul tău: Thywen

* Propunere: Sa putem sa sanctionam playerii care abuzeaza de kit-uri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : La momentul actual sunt niste personae care iau diferite kit-uri ( Timelord, Switcher, Fisherman )

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece daca cineva iti spameaza ( face abuz ) cu acel kit nu mai te poti juca deloc.

* Subserver: KitPvP

* Alte precizări: Aceasta regula exista inainte dar acum nu mai exista iar adaugarea ei in regulament ar fii foarte util.

alextheflowerrr

User
    Player
    Nu cred ca ar fi ok sa primeasca playerii ban pentru "Abuz" de Kit.Poate unui jucatori ii place kit-ul sa spun (Phantom) sau (Assasins) si vrea sa joace cu el.

Poate jucatorul raportat vrea sa faca *xp* rapid sau ii place un anumit kit.

De la Mine ai  :contra: .

PureBlood

User
    Player
    O idee foarte buna, majoritatea playerilor vin si te spameaza incontinuu cu un kit fara rost frustrandu-te.O regula chiar foarte buna si sper sa fie acceptata, deoarece sunt chiar stresanti playerii astia.

:pro:

Andy.

User
    Player
    Mi se pare o idee foarte buna deoarece playeri vin de multe ori cu diferite kit-uri de exemplu vanila iti dau toate potiunile dupa /hub si vin iara sau la phantom se bat dupa fug iar peste 30 de secunde vin iara mai multe exemple.

:pro:

low

User
    Player
    la kit fisherman abuz e daca il tragi pe un jucator la tine in continu. gen il tragi si dai /hub intri iar si il tragi din nou (dupa parerea mea)

daca cu rod iti dau kb sa te indepartez pentru a face refill sau sa fug nu e abuz(dupa parerea mea). rod ul e facut special pentru a da kb adversarului (in pvp vorbesc) deci mie nu mi se pare abuz

pentru timelord e ok ca astia vin si iti dau freeze si dau /kitpvp spawn si vin iar

Juzoo

User
    Player
    Playeri o sa abuzeze de comanda mai ales daca-i pvp.Ex.Un player da rage si da direct ban lui ala pentru 1h+ Sau asa ceva

De la mine ai :contra:

cantkillher

User
    Player
    Jucatorii au inceput sa abuzeze din nou de kituri, chestie asta strica play-ul multor jucatori si de asta multi nu mai intra pe kit. A mai fost odata sanctiunea pentru "Abuz Kit" dar a fost scoasa, eu zic ca e o idee foarte buna sa se adauge sanctiunea inapoi. :pro:

Last edited by a moderator:

TheViper

VIP
    VIP
    Salut ! Mi se pare o propunere foarte buna. Datorita acestor playeri care abuzeaza, multi playeri se lasa de sectiune.

Votul meu pentru propunere este : :pro:  !

Status
    Not open for further replies.