• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected sugestie skyblock air

Status
    Not open for further replies.

Pk2k20

User
    Player
    Nick-ul tău:pk2k20

* Propunere: a)sa poti cumpara mai multe stakuri din /shop

b)sanse ca mobii sa dropeze bani(de exemplu zombi sa dea de la 50-100 de bani random cand il omori,scheletu la fel ,dar mobii mai greu de omorat/mai rari precum witch ul/enderman ul sa dropeze 1k-5k)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : a)Deoarece zilnic ma aflu in impostaza in care trebuie sa cumpar stack uri si stack uri de iteme,si procesul este unu dureros,simtind cum ti se scurg banii din tine ,cu fiecare stack cumparat.

b) deoarece ,la moment mobii dropeaza doar capetele lor(acestea fiind si foarte rare),si ar putea face ca playerii noi sa poata face bani rapid din fermele de xp de la alti playerii,astfel incetand sa mai ceara bani altor playeri pe chat,facand chat ul mai curat .

* Subserver:skyblock air

* Alte precizări:  incat capetele de mobi sa poata fie vandute.Daca ideea cu banii primiti de la mobi este greu de implementat/nu are rost,adaugarea unui npc la spawn ce vinde capetele de mobi pe bani.

Anastasia__

User
    Player
    Buna !

Încep prin a spune că îmi plac ideile tale. Mereu când voiam să cumpăr ceva pe skyblock, cum ar fi mai multe stack uri de prismarine/nisip etc, trebuia sa spamez clickul pentru a le lua. De asemenea prin banii primiți de la mobi, jucătorii ar avea motivația mai mare de a ii omori. 

De la mine ai :pro:

anhel368

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una foarte buna si cred ca ar fi foarte utila mai ales pentru playeri care omoara foarte multi mobi si propunerea cu stackurile de blockuri la fel.

De la mine ai :pro: .

AlexpFw

User
    Player
    Salut, Pk2k20!

Ai o propunere foarte buna, aceasta schimbare ar putea ajuta playerii incepatori sa s e dezvolte mai rapid, si ar atrage mai multi jucatori pe aceasta sectiune, de asemenea ar ajuta si plugin ul cu mobcoin, playerii ar fi mai motivati sa omoare mobii, si sa construiasca pe insule le lor,sa se apuce de build.

De la mine, propunerea ta are :pro: !

Flix

User
    Player
    Salut, Pk2k20!

Propunerea ta este destul de interesanta, cred ca suma primita de la mobi este cam mare pentru ca nu sunt chiar atat de rari mobii respectivi, propunerea legata de stack-urile de pe shop este una foarte buna si nu ar strica sa fie implementat ceva de genul pe sectiune.

De la mine ai :pro:

ToneTer

User
    Player
    Salutare Pk2k20!

Am sa iti spun pe rand parerea mea pentru ambele propuneri.

a) Stiu cum este cand vrei sa cumperi mai multe stakuri, acesta idee este chiar una buna, dar totusi sa fie o limita.

b) Chiar foarte interesanta aceasta propunere, stiu uneori cum este pentru anumiti jucatori, cat si pentru mine problema cu bani. Totusi mai am o intrebare, pentru wither cat ar trebui sa primesti? Adica este clasificat tot ca mob si este unul foarte puternic.

Din partea mea ai :pro: .

Alexic

User
    Player
    Salutare !
    Prima varianta a fost implementata si in trecut dar ulterior sa fost scoasa din cauza unor probleme, deci nu o sa se reimplementareze acea optiune de a cumpara mai multe obiecte.

A doua propunere nu este benefica sectiunii din punct de vedere al economiei.
    T/C

Status
    Not open for further replies.