• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Survival

Status
    Not open for further replies.

xxOTRAVELUxx

User
    Player
    * Nick-ul tău: xxOTRAVAxx

* Propunere: regula "stafful nu sparge protectii" sa fie modificata

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pentru ca multe persoane isi pun protectia pe langa alte protectii iar dupa se lasa de joc sau nu mai intra o durata foarte lunga de timp cred ca ar trebuii sa se modifice aceasta regula si mai multi playeri care au aceasta problema sa poata chema stafful pentru a verifica de cat timp nu a mai intrat persoana respectiva si sa o sparga. Cred ca ar fi o modificare foarte buna a acestei sectiuni. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : multe protectii s-ar extinde si nu ar mai fi probleme cu protectii inutile. 

* Subserver: Survival explorer

* Alte precizări:  

Flix

User
    Player
    Salut!

Daca un jucator isi pune protectie, se joaca cat se joaca, se lasa o perioada si se reapuca peste 3-4 luni sa zicem, nu cred ca nimanui i-ar conveni ca atunci cand se reapuca sa se trezeasca fara protectie si fara pregresul facut pana in acel punct. :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,

Staff-ul nu are voie să scoată proiecțiile unui jucator, un lucru cu care sunt de acord.

Cum a fost spus mai sus, nu cred ca dacă te-ai juca doua saptamani, te-ai lasa o lună din diferite motive, apoi ai reveni si ai vedea ca tot ce ai muncit a fost însușit de un alt jucător, te-ai simti bine.

:contra:

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

Nu putem face asta, deoarece nu stim care protectii sunt puse sa "enerveze" sau sa "incurce" pe altcineva si care sunt puse de un jucator sa isi faca casa, iar daca acel jucator se intoarce pe server nu mai are protectie la casa.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.