• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Sugestie Tekxit 3

Status
    Not open for further replies.

QueerWarrior

User
    Player
     *Nick-ul tău: QueerWarrior

* Propunere:  Ar trebui sa se schimbe dificultatea de pe secțiunea de Tekxit 3 din hard in easy sau normal. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar face jocul mai ușor

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pe secțiunea Tekxit 3 sunt moduri care pot face mobii sa aibe până la 120 HP când în mod normal ar avea 16. Pe lângă că sunt acele modifiere și multe altele ca cel cu OMFGFIREBALLS care poate fi folosit de grieferi, mai este și dificultatea pe hard. Se întâmplă să apară un păianjen dinala de face fulgere și fireballuri și dă și poison si explodează și încă alte 10 chestii la baza unui player care inca e la început și e imposibil sa se scape de așa o bestie.

* Subserver: Modded servers -> Tekxit

* Alte precizări: Cred ca ar merita cel puțin o încercare 

Karnation100

User
    Player
    :pro: . Mi se pare o idee foarte buna, ca incepator iti trebuie ceva timp sa te acomodezi cu modurile, poate ar fi mai interesant daca ai putea da prestige pt a-ti creste dificultatea

KiralyCraft

VIP
    VIP
    :acceptat:

Am sa schimb dificultatea pe normal prin 20 mai, cand ajung acasa

Status
    Not open for further replies.