• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Survival 1.11] Propunere chat

Status
    Not open for further replies.

SlipperyNipples

User
    Player
    Buna seara, de aproximativ o luna (mai mult sau mai putin) joc pe serverul survival 1.11 al comunitatii, pana acum, toate bune si frumoase, staff-ul isi face treaba, exista functia /ignore... dar, in opinia mea, ar trebui sa existe posibilitatea de a opri chatul global (un fel de /toggle worldchat [on/off]), si sa poti folosi o comanda, de exemplu /l (local chat), mesajul fiind vizibil de catre persoanele aflate in proximitatea emitatorului, sau pentru a scrie pe world chat sa fie o comanda si default sa fie local chat?

Desigur, asta este doar parerea mea, insotita de o propunere.

Va doresc o seara buna in continuare.

MOS

User
    Player
    Chat-ul poate fi dezactivat din setari

Treaba asta este cu da si nu pentru ca un jucator nou nu va stii cum sa scrie pe chat-ul global si nu va putea cere informații de la membrii staff sau jucatori, dar s-ar putea implementa doar opțiunea unui chat local activat printr-o comanda

SlipperyNipples

User
    Player
    Inteleg ca chatul poate fi dezactivat din setari, dar el este dezactivat in totalitate... ceea ce mie nu mi se pare o solutie viabila.

Nu pot sta mereu pe Skype/Discord/etc, de aceea consider ca un local chat ar fi foarte util, in combinatie cu o comanda de a dezactiva chatul global.

Inteleg ceea ce spuneti, si nu m-am gandit la asta (o comanda pentru world chat), si eu cand am intrat nu stiam mare lucru (cum dau allow la protectie, chest, etc).

Cam ce mi-am imaginat eu, incerc sa prezint mai schematic...

Atunci cand un user opreste World Chat, folosind o comanda, de exemplu /togglewc on/off, serverul il trece automat pe local chat, nefiind nevoie de a tasta o comanda (de exemplu /lc) de fiecare data cand doreste sa vorbeasca pe local chat.

Din nou, nu stiu daca este posibil ceea ce propun eu aici, din punctul meu de vedere este un mare plus pentru server.

Cu aceasta ocazie doresc sa va multumesc pentru timpul si interesul acordat acestui topic, implicit acestei propuneri. :)

iiSwappy

High
    Player
    Respins.

:tc:

Status
    Not open for further replies.