• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [SURVIVAL 1.12]

Status
    Not open for further replies.

TheDancingLeaf

User
    Player
    Salutare tuturor !

Aș dori să încep prin a vă povesti ceva.

A doua zi după ce m-am apucat de acesc server de minecraft am căutat disperat o lopată care să aibă cel puțin Efficiency IV deoarece avea mare nevoie de una. Spre fericirea mea , am găsit la un tip a cărui nume nu mi-l mai amintesc.Ne-am înțeles ca prețul acesteia să fie 15.000(15k).Am achiziționat-o și am început s-o folosesc.

A doua zi după ce am cumpărat-o s-a uzat așa că mi-am dat /warp enchant ca s-o repar.Când am pus-o pe anvil mi-a dat kick de pe server . Când am intrat nu o mai aveam.

Am cerut ajutorul lui  [Admin]HellSound  care mi-a explicat că aceea lopată ar fi fost una de la /kit warker  și acesta ar fi fost motivul pentru care mi-a dispărut.

Acum promunerea:

Aș dori să nu se mai poată pune la /ah kit-uri și să nu le mai putem arunca pe jos . De ce ?

Pentru că nu aș dori să  mai pățească cineva ce am pățit eu ( din neștiință). -15.000(15k) pentru mine. :crying:

TheDancingLeaf

User
    Player
    Salutare tuturor !

Aș dori să încep prin a vă povesti ceva.

A doua zi după ce m-am apucat de acest server de minecraft am căutat disperat o lopată care să aibă cel puțin Efficiency IV deoarece avea mare nevoie de una. Spre fericirea mea , am găsit la un tip a cărui nume nu mi-l mai amintesc.Ne-am înțeles ca prețul acesteia să fie 15.000(15k).Am achiziționat-o și am început s-o folosesc.

A doua zi după ce am cumpărat-o s-a uzat așa că mi-am dat /warp enchant ca s-o repar.Când am pus-o pe anvil mi-a dat kick de pe server . Când am intrat nu o mai aveam.

Am cerut ajutorul lui  [Admin]HellSound  care mi-a explicat că aceea lopată ar fi fost una de la /kit warker  și acesta ar fi fost motivul pentru care mi-a dispărut.

Acum promunerea:

Aș dori să nu se mai poată pune la /ah kit-uri și să nu le mai putem arunca pe jos . De ce ?

Pentru că nu aș dori să  mai pățească cineva ce am pățit eu ( din neștiință). -15.000(15k) pentru mine. :crying:

xShadow_

User
    Player
    :pro:

HellSound

User
    Player
    Este o idee bună, oricum este ilegal să vinzi itemele din kit.

:contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Nu se poate face acest lucru, daca cineva vinde kit-uri nu esti obligat sa le cumperi.

Status
    Not open for further replies.