• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Grad vs Staff

Status
    Not open for further replies.

hapciupalit

User
    Player
    Salut. Joc pe serverul acesta de mai bine de 2 ani desi am facut mai facut pauze, dar acum de cateva luni am reinceput serios si mereu exista aceasta discutie intre grade si staff.

In primul rand desi am grad pe cateva sectiuni, consider ca o persoana care detine grad nu ar trebuii sa aibe acces la comenzi administrative cum ar fi /mute, dar asta nu e treaba mea... 

Ideea mea e ca as dorii sa se clarifice ceva pentru ca saptamanal exista aceasta discutie unde unii helperi se agita ca de ce a dat un grad mute daca este el online. Am mai participat la o astfel de discutie si atunci au fost cativa care mi-au dat dreptate, dar unii au luat remove asa ca nu mai pot baza pe ce au spus ei. 

Eu as dorii sa stiu un singur lucru.

Atunci cand este un staff online, o persoana cu grad are dreptul sa dea mute sau nu?

Multumesc frumos

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Pai, sa spunem ca pe o sectiune este un membru staff si un donator on, teoretic tu ca donator nu ar trebui sa ii dai mute daca este acel staff on, dar practic, daca acel membru staff este afk si nu se uita pe chat, iar un alt jucator a injurat sa spunem, il poate sanctiona donatorul, daca membrul staff nu vede, dar trebuie sanctiunea aplicata corect.

QXterorR

Operator Survival
    Player
    In primul rand serverul nu exista de 2 ani:)

In al doilea rand  Gradul nonstaff gen Hero,Supreme etc. Are voie sa dea mute daca nu este un Grad Staff pe sectiunea respectiva:)

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
     Joc pe serverul acesta de mai bine de 2 ani
    Serverul mc.gamster.org a implinit abia un an  de la infiintare   si tu joci "de mai bine de doi ani"?

Atunci cand este un staff online, o persoana cu grad are dreptul sa dea mute sau nu?
    Rolul staff-ului este in primul rand sa se ocupe de chat,de exemplu daca este staff on [Helper;Moderator etc] acestia au obligatia sa se ocupe de chat,daca in momentul in care staff-ul este on si sunt si donatorii on [Hero,Ultra,Legend, etc.] acestia nu sunt nevoiti sa se ocupe de chat chiar daca au acces la comanda /mute ,Deci donatorii nu sunt nevoiti ,nu neaparat ca nu au dreptul,  sa de-a mute cand este staff on, dar staff-ul este acolo ca sa se ocupe de chat, donatorii sunt acolo deoarece au donat nu ca sa se ocupe de chat  .

kirito990

VIP
    VIP
    • Se pare ca părerile sunt destul de unanime,
    • Sa luam pe rând:
    • Staff-ul are accese pentru a avea grija sa fie cât mai ușor și liniștit modul de joc, asta implica sa aiba grija de chat si de hackeri
    • El mai are rolul de a ajuta playeri noi
    • Un donator are accese pentru a face jocul mai usor pentru el, nu pentru alti,  daca cineva spameaza tu ai acces la mute pentru a nu mai vedea chatul plin(sa fie cat mai frumos pentru tine)
    • Dar daca este staff on si ce ocupa el tu poti sa te bucuri de restul de accese (fly/gm/etc..) 
    • Dar daca tu vrei sa dai mute si sa te ocupi de chat, poti sa faci cerere de helper si vei primi helper dar vei avea si gradul de donator
    • Eu sunt de parere ca ajutorul este bine venit tot timpul ^-^ daca esti staff si te ajuta un donator nu vad motiv sa te superi

Status
    Not open for further replies.