• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere ah-uri noi

Status
    Not open for further replies.

Just

User
    Player
    * Nick-ul tău:Luciann75

* Propunere: sa existe ah-uri speciale pentru membri donatori, de exemplu /ah hero sau /ah hero sell si pret in care sa se vanda itm hero la fel si la celelante itm la skyblock hero ultra legend supreme etc.(sa aiba acc doar jucatori care au acel grad)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : membri cu grad de donator ar face mai repede rost de bani tot odata si de iteme si astfel ar sta mai mult pe server mai ales cei care prefera pvp-ul 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : cei care au grad de donator ar tine cont ca ar pierde ceva mai mult daca abuzeaza in special cei care stiu ca abuzeaza si iau warn astfel si membri normali nu ar mai primi mute pe degeaba kick ban etc 

* Subserver: toate sectiunile care au kit-uri 

* Alte precizări: cu dumnezo' inainte

Last edited by a moderator:

iannis1022

Sunt un pinguin lenes
    Player
    Nu este o idee rea!​

:pro:​

CallMeGhosty

VIP
    VIP
    Pro.

bLaNa iDeEa!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :pro:  este o idee geniala

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Aparent sunt singurul contra.

Nu mi se pare o idee buna deoarece am incarca serverul cu comenzi cam inutile sa zic asa , nu este o propunere rea .. dar nici buna..

:contra:

razvankio

User
    Player

Nu mi se pare o idee buna deoarece am incarca serverul cu comenzi cam inutile sa zic asa , nu este o propunere rea .. dar nici buna..

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    Nu vad nimic bun in ideea ta dar este un ./ah facut pentru toti nu e corect si itemele bagate la ./ah sunt facute de playeri si tu vrei sa ei din kit iteme si sa vinzi daca tu esti legend sau supreme si cumpara din ./ah donator de exemplu un hero sau un jucator mai mic care nu are acces la kitu ala scuze de la mine ai :contra:

Matei77Ioq

User
    Player

Nu esti singurul , si mie unul m-i se pare o idee inutila :contra:

Status
    Not open for further replies.