• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Comanda Noua

Status
    Not open for further replies.

Skynudel.

User
    Player
    * Nick-ul tău: Skynudel

* Propunere:  Eu zic , ca putem  feri toate scam-urile de pe server doar adaugand o comanda noua.. cum ar fi /trade (perosana). 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In primul rand , comanda respectiva va putea scapa de toate scam-urile de pe server , cum ar fii '' dau 2 diamanta pe 2 emeralde'' aceasta comanda poate usura asa numit-ul trade

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Toti scam-erii de pe server se vor arata , deoarece vor spune ca aceasta comanda nu este folositoare , si lumea se poate ferii de ei , cat si de lucrurile/playerii in colaborare cu acestia 

* Subserver: Skyblock (air/spring) Deoarece doar aici am vazut multi scam-eri 

* Alte precizări:  Alte precizari nu mai am .. sper doar ca aceste cateva lucruri sa fie in de ajuns sa va convinga sa adaugati /trade pe server

P.S. Sunt constient ca probabil va provoca lag pe server 

Multumesc!

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  imi place idea ta .

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este buna idea :pro:  

Fireon

User
    Player
    BUNA IDEE  :pro:

iN00dles_

User
    Player
    Salut,in mare parte '/trade' = '/ah (Auction House)',deci nu cred ca ar trebui sa fie adaugata inca o comanda care este la fel cu alta deja existenta.Au mai fost facute propuneri de acest gen si au fost respinse,si pentru ca eu nu consider aceasta idee una buna,votul meu va fi:

:contra:  

Haxy

User
    Player
    Scam-ul este un fel de trap.. Cumperi pe propia raspundere..

Daca s-ar adauga ce zici tu mai sus, regula ar fi inutila!

Skynudel.

User
    Player
    Salut,in mare parte '/trade' = '/ah (Auction House)',deci nu cred ca ar trebui sa fie adaugata inca o comanda care este la fel cu alta deja existenta.Au mai fost facute propuneri de acest gen si au fost respinse,si pentru ca eu nu consider aceasta idee una buna,votul meu va fi:

Mpai,  pe ah dai iteme pe bani,  asa poti face trade,  item cu item,  dar acesta este votul tău și îl respect!  Multumesc pt. atenția acordată propunerii

Skynudel.

User
    Player
    Status
    Not open for further replies.