• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

Trastos

User
    Player
    * Nick-ul tău:Trastos

* Propunere: Sa nu se mai acorde jucatorilor DropParty key-uri SAU sa se reduca semnificativ numarul de key-uri acordate si recompensele primite de pe urma lor( sa nu se mai acorde atatea diamante/aur/mere op etc) sa se acorde cel mult cate 1 diamant nu 32 cat se acorda acum SAU chiar sa se scoata diamantele de la recompense.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar readuce la viata stilul vechi de survival unde nu primesti totul mura-n gura. De asemenea ar obliga majoritatea jucatorilor sa mineze, asta pentru mine fiind baza survivalului.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece ar face jocul mai interesant, lumea s-ar plictisi mai greu, si ar fi mult mai incitant sa cauti diamante, de asemenea pvp-ul ar fi mai frumos pentru ca nu ar avea toata lumea iteme bonusate full.

* Subserver: survival clasic 

* Alte precizări:  Multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii propunerii si sper ca mai multa lume sa-mi impartaseasca iubirea pentru vechiul stil de survival cand chiar munceai pentru ce aveai.

Last edited by a moderator:

Stefan16

User
    Player
    Salut Trastos, imi place mult ideea ta si daca stam sa ne gandim... pentru asta este survival-ul adica... daca nu ai avea aceste diamante nu ai mai fi atat de op si... cum spuneai si tu obliga playerii sa mineze si sa-si faca armurile cu care sa vina la pvp ceea ce inseamna ca mai putine diamante = survival mai distractiv. De la mine ai un mare :pro:  , sper sa fie acceptata aceasta propunere!!

Bafta pana atunci! Salut!

MrBetaWolf

User
    Player
    Salut Trastos, imi place mult ideea ta si daca stam sa ne gandim... pentru asta este survival-ul adica... daca nu ai avea aceste diamante nu ai mai fi atat de op si... cum spuneai si tu obliga playerii sa mineze si sa-si faca armurile cu care sa vina la pvp ceea ce inseamna ca mai putine diamante = survival mai distractiv. De la mine ai un mare  , sper sa fie acceptata aceasta propunere!!

Bafta pana atunci! Salut!
    Am acelasi motiv, e unul bun 😛
    :pro:

Knowing

User
    Player
    O idee foarte buna, asa era pe vremuri, minai si era mai distractiv, nu erai asa de op si cum spui si tu, nu ti se dade-a mana-n gura...
    + La propunerea ta, De ex: Sa se de-a atunci drop party la 100 vote, si recompensele sa se reduca cu 80% Daca intelegeti ce vreau sa zic.
    Ma bucur ca te-ai gandit la lucrul acesta si ai si propus o propunere, si nu ai propus-o ca oricine alcineva. Adica ma refer ca te-ai argumentat destul de bine !
    :pro: de la mine si sper ca propunerea sa fie luata in serios !
    Succes !!!

_PATZY_

User
    Player
    Salut Trastos!

Ideea ta este una destul de buna. Motivele sunt mai sus. Diamantele se fac mult prea repede si este usor pentru jucatori sa isi faca iteme. Nu ar trebui sa se reduca numarul key-urilor ci numarul de diamante in crate-ul respectiv.
    De la mine ai:  :pro:  

Succes!

CookiePower

User
    Player
    Dacă s-ar implementa asemenea lucruri,  ar fi nevoie de un WIPE. 

Nu mi-ar plăcea ca totul să ia sfârșit. Adică, playerii au deja multe lucruri/iteme și nu ar mai primi feedback pozitiv secțiunea. De asta ar fi nevoie de un WIPE. 

Consider că nu este o idee prea bună. 

Mulți playeri nu ar fi de acord cu acest lucru.

Oricum, votul meu este: 

:contra:

Trastos

User
    Player

Nu mi-ar plăcea ca totul să ia sfârșit. Adică, playerii au deja multe lucruri/iteme și nu ar mai primi feedback pozitiv secțiunea. De asta ar fi nevoie de un WIPE. 

Oricum, votul meu este: 

:contra:
    Nu tin ca propunerea mea sa fie implementata in mijlocul jocului, nu sunt absurd, stiu cat de mult inseamna itemele si constructiile pentru jucatorii prezenti, insa ar fi frumos ca propunerea sa fie implementata la wipe-ul ce va urma, atunci cand va urma , sa ne intoarcem la vremurile alea cand minai pentru resurse. In orice caz, iti respect decizia.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu imi place idea, ai motivul de contra mai sus asta 

Oricum, votul meu este: 

Matei77Ioq

User
    Player
    Ideea ta este buna , chiar daca ar fii nevoie de un WIPE , de la mine ai :pro:

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    :pro:  sa se dropeze o cheie la 100 de voturi sau 75 sau sa le dezactivezi chiar incurca ele .

5ymemory

User
    Player
    Este o idee buna, key-urile sunt prea op, ai stackuri de diamante din prima... Asta deja nu mai e survival.

:pro:

Status
    Not open for further replies.