• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skywars / BedWars

Status
    Not open for further replies.

Luky12

User
    Player
    Nick-ul tău:Jeffrey930

* Propunere: Propun sa fie mai multi admini/moderatori/administratori pentru a disparea hack-erii de pe aceste doua sectiuni!

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar veni mai multi jucatori si hackerii ar disparea! 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai spre exemplu acum eu nu ma pot suga pe solo nici pe badwars nici pe skywars  pentru ca in urmatoarea secunda ma omoara un hacker!

* Subserver: mc.gamster.org 

* Alte precizări:  Va rog faceti ceva!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Gradele acela se obtin pe merit . Nu doar asa. Se obtin prin merit sau prin donatie :contra:  

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    :contra:  preferabil ca gradele alea de staff sa nu se de au asa ca se fac si abuzuri .

5ymemory

User
    Player
    Gradele staff se dau pe merit / respectarea regulamentului / si daca indeplinec cerintele .

Pentru asta exista Cerere Helper/Modderator pe forum.

:contra:

Knowing

User
    Player
    Gradele acela se obtin pe merit . Nu doar asa. Se obtin prin merit sau prin donatie :contra:  

:contra:  preferabil ca gradele alea de staff sa nu se de au asa ca se fac si abuzuri .

Gradele staff se dau pe merit / respectarea regulamentului / si daca indeplinec cerintele .

Pentru asta exista Cerere Helper/Modderator pe forum.

:contra:
    Am Observat ca nu ati inteles Propunerea, cum a votat primul Contra, toti deja, Ati venit aici la propuneri, dar sa nu intelegi "Propunerea" ?

Ceea ce a vrut sa spuna el, este ca poate exista staff pe acele 2 sectiuni dar nu este activitate si nu se baneaza hackerii.
    De aceea el a propus ca staff-ul sa revina, sau cel putin sa se faca CERERI ! iar voi ati inteles invers, da intradevar nu se dau grade celor care nu merita, dar pentru aia sunt Administratorii sa aleaga pe cei ma bunii ca acestia sa poata sa baneze Hackerii.
    Iar ceea ce voi ati votat rezulta ca nu ati inteles Propunerea, el nu vrea ca playerii Random sa ia grad pentru a bana Hackerii, si sa fie mai mult "staff" pe sectiune ca sa se poata ocupa de acestia !
    De la mine ai :pro:
    P.S: Si eu m-am jucat pe acele sectiuni, si in cateva minute vedeam pe unu ca zboara pe is-ul meu si imi sparge patu sau la SkyWars, am vazut destui incat sa nu mai mai joc acolo.

Sper ca aceasta Propunere sa fie luata in considerare.

Matei77Ioq

User
    Player
    Am Observat ca nu ati inteles Propunerea, cum a votat primul Contra, toti deja, Ati venit aici la propuneri, dar sa nu intelegi "Propunerea" ?

Ceea ce a vrut sa spuna el, este ca poate exista staff pe acele 2 sectiuni dar nu este activitate si nu se baneaza hackerii.
    De aceea el a propus ca staff-ul sa revina, sau cel putin sa se faca CERERI ! iar voi ati inteles invers, da intradevar nu se dau grade celor care nu merita, dar pentru aia sunt Administratorii sa aleaga pe cei ma bunii ca acestia sa poata sa baneze Hackerii.
    Iar ceea ce voi ati votat rezulta ca nu ati inteles Propunerea, el nu vrea ca playerii Random sa ia grad pentru a bana Hackerii, si sa fie mai mult "staff" pe sectiune ca sa se poata ocupa de acestia !
    De la mine ai :pro:
    P.S: Si eu m-am jucat pe acele sectiuni, si in cateva minute vedeam pe unu ca zboara pe is-ul meu si imi sparge patu sau la SkyWars, am vazut destui incat sa nu mai mai joc acolo.

Sper ca aceasta Propunere sa fie luata in considerare.
    Cum spune Knowing , gradele ar trebuii sa se dea pe merit , ar fi nevoie de mai mult staff deoarece exista multi hackeri pe acea sectiune . Iar voi ati inteles fix invers aceasta propunere :pro:

Status
    Not open for further replies.