• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere assassins

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
    Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: Adaugarea hartii vechi inapoi pe sectiune, cealalta harta era mult mai buna si multi playeri care joaca pe assassins duc dorul acelei harti pe care am inceput toti sa ne jucam.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine plus ca multi jucatori mi-au cerut sa fac aceasta propunere.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : playerii vor primii ce isi doresc si se vor revenii pe sectiune

* Subserver:assassins

* Alte precizări:  sper ca aceasta idee sa fie acceptata. deoarece vechea harta era mult mai buna dupa parerea mea !

Last edited by a moderator:

stefy_panda

User
    Player
    Readaugarea mapei vechi sau de ce nu a unei mape noi , ar mentine constant un numar mai mare de playeri.

Desigur , fara jucatori , sectiunea e moarta. Si e trist sa mergi la pvp si sa nu ai cu cine sa te lupti.

Multi s-au lasat din cauza mapei actuale. Consider  propunerea buna , de aceea de la mine ai :pro: .

moldo1235

User
    Player
    O idee  buna , chiar si eu imi doresc mapa veche.

De la mine ai  :pro:

Readaugarea mapei vechi sau de ce nu a unei mape noi , ar mentine constant un numar mai mare de playeri.

Desigur , fara jucatori , sectiunea e moarta. Si e trist sa mergi la pvp si sa nu ai cu cine sa te lupti.

Multi s-au lasat din cauza mapei actuale. Consider  propunerea buna , de aceea de la mine ai :pro: .
    De la mine un :pro:   este o idee foarte buna

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    O mapa noua nu cea veche :pro:  

dar pentru mapa trecuta :contra:  

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    Bine zis chiar si lui pc meu nui place harta asta produce mare lag  🙂

:pro:

KeNzOr

User
    Player
    Mapa veche?  :contra:

Multi jucatori nu au un pc tocmai ok si mapa veche cauza foarte mult lag la zona de spawn.

Mihnea12

User
    Player
    Si eu mi-as dori aceasta mapa nu am jucat niciodata pe ea , dar ar fii idee super buna . De la mine ai :pro:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Nu neaparat o mapa veche, mai de graba o mapa unica pentru "assassins" cu o tema medievala cu parkour si etc. Ar fii folositor.

:pro:

5ymemory

User
    Player
    Este o propunere buna :pro:

Dar ar fi mai bine sa se adauge o mapa noua, nu cea veche.

Status
    Not open for further replies.