• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyPvP

Status
    Not open for further replies.

Liviu1010

Administrator
    Staff member
    Administrator
     * Nick-ul tău:Liviu1010 

* Propunere: Propun sa se schimbe mai ales mapa cu una noua sau cea veche temporar pana vine una noua,sa se adauge lucruri mai interesante de făcut de exemplu în mapă sa fie mai multe secrete de descoperit, chelengeuri, achivements care îți dă tokens. Și dacă se poate să se adauge /warp Shop din care poți cumpăra anumite iteme(gold, mere roșii, mere op,etc) se pot mult mai multe idei dacă chiar s-ar ocupa cineva de aceasta secțiune. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca skypvp-ul să devina iar adevăratul SkyPvP, nu un eșec ca acum... 

* Subserver:SkyPvP 

* Alte precizări:  Mulțumesc pentru atenția acordata. 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place acesta idee :pro:  

Knowing

User
    Player
    O idee buna !
    Daca se poate sa adaug si eu  ceva ? pai sa nu mai fie Keep on atata timp, doar Duminica  sau Sambata si Duminica...
    Nu stiu care a fost Vechea mapa, dar sper sa fie una mica, ca de SkyPvP, si  cand dai cu Perle sa nu mai fie un termen asa de lung, macar 3 sec.
    Si itemele sa se gaseasca mai greu.

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    Fratele meu sky pvp nu e un esec 🙂.

E din Cauza ca mapa e mica 🙂 si tu te ai referit in propunere la wipe .

:pro:

CookiePower

User
    Player
    Nu vad la ce ti-ar trebui acel 'shop' cand ai o multime de iteme pe mapa.

:contra:

Coool_PvP

User
    Player
    1.Ar fi bine sa adauge mapa veche era mult mai mare ca aceasta sa fie adaugat inapoi [/warp shop] in care sa iti cumperi enchanturi etc. cu mai multi bani.

2.Inainte era mai hype skypvp-ul acest fapt ma si facut sa imi doresc grad acolo acum nu prea mai am acel chef nebun de skypvp.

3.Sper ca aceasta sa fie schimbata si chiar adaugat keepinventory true permanent multi membri se plang ca vor keep on ca se chinuie sa faca acele iteme vine unul cu cod si ii omoara(da stiu ca indatorirea noastra e sa protejam si sa avem grija de membri sa poata juca bine si calm pe server, dar totusi am si o viata reala nu doar una virtuala) 

De la mine ai  :pro:

Liviu1010

Administrator
    Staff member
    Administrator
    1.Ar fi bine sa adauge mapa veche era mult mai mare ca aceasta sa fie adaugat inapoi [/warp shop] in care sa iti cumperi enchanturi etc. cu mai multi bani.

2.Inainte era mai hype skypvp-ul acest fapt ma si facut sa imi doresc grad acolo acum nu prea mai am acel chef nebun de skypvp.

3.Sper ca aceasta sa fie schimbata si chiar adaugat keepinventory true permanent multi membri se plang ca vor keep on ca se chinuie sa faca acele iteme vine unul cu cod si ii omoara(da stiu ca indatorirea noastra e sa protejam si sa avem grija de membri sa poata juca bine si calm pe server, dar totusi am si o viata reala nu doar una virtuala) 

De la mine ai  :pro:
    Și eu simt lafel ='(((((

SebyPvP005

User
    Player
    :pro: MI SE PARE O IDEIE BUNA , DAR NU AS VREA CHIAR WIPE :)) PT CA SUNT LOCU 1 IN TOP SI NA :)))))

Last edited by a moderator:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Nu se va da wipe momentan. Incat partea cu /shop va trebuii un plugin ne-necesar pe sectiune.

:respins:   :tc:

Status
    Not open for further replies.