• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum

Status
    Not open for further replies.

Skynudel.

User
    Player
    * Nick-ul tău: Skynudel 

* Propunere:  Schimbarea modelului cererilor de helper/mod. Acestea ar putea arata asa :

Cu ce nick joci pe server?:

Varsta ta :

Primele 7 cifre din cnp:

Care este sexul tau:

Ai citit regulamentul?:

ID discord:

De ce crezi ca te califici ca functia de Helper/Moderator:

De cat timp joci pe server cu aproximatie?:

Care este punctul pe care vrei sa il atingi pe serverul nostru ca Staff?

In ce intervale ale zilei poti fi activ pe server?

Dimineata-Pranz

Pranz-Seara

Dimineata-Seara

Dimineata-Pranz-Seara

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu chiar ''foarte mult'' dar , cat de cat ar face cererile mai interesante

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca majoritatea player-ilor s-au saturat de acelasi model pentru a aplica pentru functia de staff , si s-ar bucura daca ar avea mai mult de completat , facandu-se pentru staff , mai interesant de citit , iar la unele intrebari , pot fi raspunsuri diferite chiar daca sunt aproape aceleasi lucruri!

* Subserver: Global

* Alte precizări:  - 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este mai bine asa cum este :contra:  

qPandaa_

User
    Player
    Mi se pare o idee destul de ok.. modelul actual este destul de vechi si nu ar strica cateva intrebari in plus. 

Dupa parerea mea, intrebarea “care este sexul tau?” este destul de banala. De cele mai multe ori iti dai seama de sexul persoanei dupa limbajul folosit in cereri ( ex: sunt activ/a pe sectiune si as vrea sa ajut ) si, desigur, dupa nume. Intrebarea “De cat timp joci pe server cu aproximatie?” este la fel de inutila.. in momentul in care faci cerere pe respectiva sectiune, nu cred ca staff ul va fi interesat de cati ani joci tu pe server, va fi interesat de orele jucate pe sectiunea unde ai aplicat:)). “Care este punctul pe care vrei sa l atingi pe serverul nostru ca staff?:”, putin ar conta la ce nivel ar vrea sa ajunga acel player. Poate incalca regulamentul si este sanctionat, pierde gradul si poate nu vrea sa mai aplice.

Cum am zis mai sus, ideea ta este destul de buna, dar mare parte din intrebari sunt putin cam inutile. Pana la urma, daca propunerea este acceptata, depinde de administratori ce intrebari se vor afisa.

:pro:

Last edited by a moderator:

Skynudel.

User
    Player
    Mi se pare o idee destul de ok.. modelul actual este destul de vechi si nu ar strica cateva intrebari in plus. 

Dupa parerea mea, intrebarea “care este sexul tau?” este destul de banala. De cele mai multe ori iti dai seama de sexul persoanei dupa limbajul folosit in cereri ( ex: sunt activ/a pe sectiune si as vrea sa ajut ) si, desigur, dupa nume. Intrebarea “De cat timp joci pe server cu aproximatie?” este la fel de inutila.. in momentul in care faci cerere pe respectiva sectiune, nu cred ca staff ul va fi interesat de cati ani joci tu pe server, va fi interesat de orele jucate pe sectiunea unde ai aplicat:)). “Care este punctul pe care vrei sa l atingi pe serverul nostru ca staff?:”, putin ar conta la ce nivel ar vrea sa ajunga acel player. Poate incalca regulamentul si este sanctionat, pierde gradul si poate nu vrea sa mai aplice.

Cum am zis mai sus, ideea ta este destul de buna, dar mare parte din intrebari sunt putin cam inutile. Pana la urma, daca propunerea este acceptata, depinde de administratori ce intrebari se vor afisa.

Salut! Acele intrebari au fost puse intentionat acolo , chiar daca par inutile , ca fiind ''capcane''

Zilele acestea am dat de cineva care voia sa aplice pentru helper , cica era fata , dar vorbea ca fiind baiat.. ca atare , acele intrebari sunt puse acolo pentru a fi sigur ca sexul se potriveste cu cnp-ul , timpul jucam aproximat pe server , incat sa ne dam saeama daca l-am vazut de atat timp.. pe scurt , sunt puse pentru a detecta minciuni! 

NightBear

User
    Player
    Arată deja în CNP/Prenume dar oricum pot fi false şi Sexul dar poate e mai bine si cu Sexul să fie mai multe informații.

SilentShot

User
    Player
    Eu zic ca ar fi un model nou destul de ok , cel prezent este cam vechi  :pro:

Status
    Not open for further replies.