• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globală staff

Status
    Not open for further replies.

Thedima_123

User
    Player
    Nick-ul tău: Thedima_123

* Propunere: Fiecare membru staff să aibă portofoliu. Obligatoriu

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influența foarte bine pentru activitatea cu forumul.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deja, aici s-ar vedea activitatea membrilor staff cu forumul și aici o să aibă dovezile de la ficare mute/kick/ban. Și la fiecare sfârșit de lună să fie apreciat cu o notă pe o scară de la 1 la 10. Aici se va vedea adevărata activitate când se vor posta toate dovezile și cred că nu vor mai fi atât de multe reclamații.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  #gamsterpower

DarkHaker.

User
    Player
    :contra:  Ar fi inutil, doar sar creea mai mult spam pe forum, daca cineva face o reclamatie ii raspunzi pur si simplu, si activitatea o sa o vada doar manager cu /staffinfo.

Last edited by a moderator:

Delix1

User
    Player
    Nu îmi place propunerea ta, cum a spus și DarkHaker, activitatea o poate vedea un manager sau un administrator, iar la reclamații răspunzi pur și simplu. :contra: .

JustBeOpeed

User
    Player
    :contra:

Este inutil, doar ai pierde timp si s-ar face si mult spam pe forum, cum a zis si Dark. Activitatea se poate vedea si de manager.

DarkHaker.

User
    Player
    Mi-ați dat contra toți pentru că daca se accepta aceasta regulă vă făceam de muncă.
    Dima nu este de asta, nu ar ajuta regula pe care ai propuso tu, mi-ai spus pe minecraft ca ti-am dat contra ca este staffinfo.. pai daca este tu vrei sa-ti zic ca nu este? si nu inteleg de ce ar interesa aceasta regula jucatorii...

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu vad de ce s-ar face asa ceva, pana la urma fiecare manager cere o activitate :contra:  

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :contra: un portofoliu ar fi inutil, atunci Administratorii ar avea de verificat peste 60 de rapoarte plus s-ar face spam pe forum cu rapoartele, plus fiecare staff este bun are activitate bună deci nu văd rostul unri asemenea propuneri

Gamerul1971

User
    Player

Stafful nu e aici ca la scoala, e doar un joc, bine ca nu dati si misiuni

Last edited by a moderator:

Ceapshout

User
    Player
    De activitate se ocupă managerul/administratorul secțiunii iar când ai o reclamatie pur și simplu răspunzi la ea, nu mi se pare nevoie de un portofoliu  :contra:

Elviraaa

User
    Player
    Ideea este inutilă, ai mai sus motive, nu mai are rost să le repet și eu.

Status
    Not open for further replies.