• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

Mr_KenPaY

User
    Player
    Nick-ul tău: Mr_KenPaY

* Propunere: sa fie "TOP buidings" pe Creative

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece multi jucatori care nu au talentu de build sau nu stiu ce sa faca/nu au idei  dar vor asta , se pot uita la TOP buildins si sa invete de la altii cum sa construeasca + asa vor fi mai multi builderi talentati 

* Subserver:-

* Alte precizări:  -

MrFloricels6

User
    Player
     Propunerea ta ar putea fi bună în funcție de cine propui tu să jurizeze aceste construcții (jucători sau membrii staff, etc.).Şi n-ai menționat cam pe baza a ce se va face acest top (voturi, note, păreri personale ale celor ce se ocupă de acest top,etc.).Dar îți spun că dacă topul s-ar face pe baza părerilor jucătorilor, este o idee rea, pentru că aceştia fie vor alege construcțiile prietenilor sau vor vota în gluma.

Momentan votul meu este neutru.Rămâne de văzut ce mai ai tu te zis.

uau-

User
    Player
    nush ce sa zic, daca ar fi un TOP BUILDINGS te-ar vedea pe tn in TOP da cine stie ce constructie ai facut Sa zicem ca esti locul 1 si se intreaba oamenii oare ce-o facut asta? si nu se intampla nimic decat te vad pe locu 1 da si in plus ai un plot foarte fain darr..mna

Dar chestia aia cu idei de BUILDING ar fi buna . [Daca tot ce am spus e rau  inseamna ca-s NOOB]

:contra: ...

Last edited by a moderator:

Mr_KenPaY

User
    Player
    SsaALBu ma refer sa fie ca un fel de warp unde vor fi top builder's si sa poti da tpa la plotu lora ca sa vezi ce au facut

Last edited by a moderator:

Mr_KenPaY

User
    Player
    MrFloricel6 ma gindesc ca ar fi bine ca doar Builderii si Administratorii sa voteze cine are cel mai bun plot 

si sa fie la Forums undeva unde poti sa trimiti pozele si dovada cu plotu tau si Builderii voteaza dupa va fi acceptat de un Administrator si va fi adaugat in top Buildings dupa jucatorii vor putea sa voteze care plot este cel mai bun si asa va fi posibil sa fie de exemplu TOP 10 Buildings 

pentru ca asa va fi parerea la toti jucatorii 

CyloerEN

User
    Player
    O idee bună dar din păcate îți dau contra deoarece sunt multe tutoriale pe youtube de unde să învețe lumea și nu mai este nevoie de 'Top Buildings.'
    :contra:

MrFloricels6

User
    Player
    MrFloricel6 ma gindesc ca ar fi bine ca doar Builderii si Administratorii sa voteze cine are cel mai bun plot 

si sa fie la Forums undeva unde poti sa trimiti pozele si dovada cu plotu tau si Builderii voteaza dupa va fi acceptat de un Administrator si va fi adaugat in top Buildings dupa jucatorii vor putea sa voteze care plot este cel mai bun si asa va fi posibil sa fie de exemplu TOP 10 Buildings 

pentru ca asa va fi parerea la toti jucatorii 
      Pot fi de acord cu asta, dar presupun că vor mai rămâne ploturi bune dar nedescoperite care ar putea fi în top.

Cu toate acestea ai un:

:pro:

MaxYPro

User
    Player
    Parerea mea este ca ar fi o idee nefolositoare, nu cred ca te-ar ajuta cu nimic in plus. :contra:

Omega_BuildA

User
    Player
    sunt deacord cu asta ar fi bine sa fie TOP Buildings ,ar fi mai interesant sa joci Creative

GamingGT

User
    Player
    Asa ar avea lumea habar ce faci, nu ar trebui sa vii la fiecare player sa ii zic " Ba uite ce constructie smek am! " gen poate unii au alent dar nu afla nimeni de el si e pacat..

De la mine ai un :pro:  

Gamerul1971

User
    Player
    Un delete ploturilor playerilor care nu au fost activ de o luna si se poate lua fiecare plot in parte si aceea vor fi builderii de top.

BOBOBO_

User
    Player
    Nu cred ca este nevoie de un TOPBuilds pe Creative nu imi place aceasta idee. :contra:

Status
    Not open for further replies.