• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Adaugare Sectiune DayZ

Status
    Not open for further replies.

TechnoBerserker

User
    Player
    * Nick-ul tău: TechnoBerserker

* Propunere:  sa se adauge sectiunea DayZ pe server

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : DayZ este o sectiune foarte distractiva iar multi ii duc dorul deoarece nici-un server din Romania nu mai are o sectiune de DayZ. Colectezi chesturi pentru a gasi emeralde si bete, iar cu acele componente puteti crafta o gramada de iteme. In DayZ exista un backpack unde iti poti pastra itemele fara sa le pierzi. Multe servere care aveau aceasta sectiune aveau la spawn o sectiune cu recipe-uri sau auveau comanda /recipe pentru a invata jucatorii care sunt craftingurile pentru arme.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce amintiri si este o sectiunde distractiva cum am spus si mai sus.

* Subserver: DayZ

* Alte precizări: Sunt sigur ca multi playeri o sa doreasca sa fie adaugata aceasta sectiune si eu sper ca va fi. Desi daca nu va fi adaugata voi putea trece peste si as putea sa fac alta propunere pentru o alta sectiune care nici-un server nu mai are (iar).
    Numele mapei de DayZ se numeste "MINECRAFT DAYZ STANDALONE MAP (DZCRAFT)", Recipe-urile puteti sa le faceti voi din block-uri de emeralde si emeralde cu bete in crafting table. (aveti nevoie de pluginul de la GTA cu arme si de custom recipes)

TechnoBerserker

User
    Player
    Omule tu cine esti sa spui Respins si Inchis?
    Respins si Inchis da un membru staff.

Admin,operator, etc.

Tu ce esti in lumea asta sa dai tu cu respins si inchis?

KrisyAdv

User
    Player
    Miar placea sa fiba Dayz

Nustiu daca va fi jucata dar din partea mea ai un

:pro:

P/S JustLook2 nu ai voie sa dai Respins/Inchis.

gaby23

User
    Player
    Mie mi-ar placea un astfel de mod de joc .

De la mine ai :pro:

_Alysa

User
    Player
    Am vazut pe multe servere acest tip de sectiune, si ar fii interesant sa fie adaugat si la noi, cred ca a mai fost aceasta sectiune prin 2017, daca nu ma insel.Eu personal, m-as juca mult. Mult noroc cu propunerea!

Pro.

mini.

god gaymer
    Player
    Nu prea stiu ce sa zic...

In primul rand eu cred ca motivul pentru care DayZ nu mai este pe nici un server din Romania este ca e un joc vechi si jucatorilor nu le mai place

In al doilea rand exista GTA , in care sunt mult mai multe chestii, unele chiar exista in ceea ce ai zis tu in propunere si nu este un scop aparte pe sectiune , mai putin cu creearea armelor, motivul pentru care jucatorii sa aibe direct arme cand gasesc cufere , ca sa incerce sa fie cei mai buni

In al treilea rand pe DayZ erau multi zombii (versiunea in care am jucat eu) , erau foarte putine warpuri si persoane pe care sa-i ucizi , erau medicamente multe si la orice atac aveai nevoie de ele , desii pentru incepatori ar putea fi un joc greu

In concluzie , eu nu sunt de acord cu propunerea ta. :contra:

iGamer_

User
    Player
    O idee buna, why not?

Eu ma jucam in trecut asta pe alte servere si imi placea.

:pro:

GamingGT

User
    Player
    Sincer nu m-am jucat in viata mea DayZ si sunt chiar curios, plus ca server-ul are nevoie de mai multe sectiuni mmo rpg sau chestii d-astea ( survival, etc )

De la mine ai un :pro:

TechnoBerserker

User
    Player
    Eu sincer as fii fericit daca ar fii bagat din nou DayZ macar pe un server.
    De cand am vazut minigame-ul de DayZ in 2013 m-am indragostit de el.

Jucam pe un server care era pe 1.7.2(pe atunci nu era mai mare) si aveam o gramada de prieteni, am pierdut legatura cu ei dar totusi..

Mai am o gramada de prieteni care ar vrea sa joace DayZ si cred ca ar fii jmecher sa-l aducem inapoi pe serverele romanesti.
    Pe alte servere care nu sunt romanesti este DayZ, dar este de kkt, mapa diferita, pluginuri proaste, etc.
       Eu sper din tot sufletul ca-l bagati pe server.

Delix1

User
    Player
    Acest minigame era unul din minigame-urile mele preferate in trecut. Acum câteva săptămâni am vrut și eu să propun introducerea lui. De la mine ai  :pro: deoarece și eu cred că ar aduce mai mulți jucători pe server, fiind un minigame unic pe serverele din Romania. Bafta !

TechnoBerserker

User
    Player
    Multumesc tuturor ce au dat pro la aceasta sugestie.

Cei care au spus contra n-au avut motive prea bune de a da contra, cum ar fii primul care a spus care nu face parte din staff si a dat "respins si inchis". 
    Pun pariu ca sectiunea asta nu va fii adaugata chiar daca se vor strange pro-uri multe desi inca sper din suflet, din toate reply-urile, majoritatea sunt pro si  din 8 commenturi cu Pro sau Contra, 6 sunt pro, hai s-o tinem tot asa!

piuamaster

User
    Player
    Si eu ma jucam minigame-ul asta in trecut cand eram mic, pe un server roman care acum e off 😞

Chiar mi-ar placea daca s-ar adauga DayZ si pe gamster, ma joc mult pe el si eu chiar iubeam minigame-ul asta, sper sa fie adaugat, succes!

De la mine nu ai cum sa nu ai un :pro:

TechnoBerserker

User
    Player
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    piuamaster, stiu despre ce server vorbeai si incepea cu T.

Erau clan-uri pe DayZ cum ar fii

TEC, TUSS si altele , dar nu are nici-o treaba cum o sa fie aici daca o sa-l bage.

Co-Owner era BlueFish sau ceva, serverul s-a "stins" in 2015, pacat.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Dupa parerea mea , adaugarea unei noi sectiuni numita DayZ dupa jocul cutare este inutila pentru motivele urmatoare:

-Este un joc vechi si jucatorii nu cred ca lear mai placea jocul .

-Exista o sectiune cu arme pe nume GTA

-Pentru crearea unui plugin pe baza jocului DayZ este greu .

-Sunt multi zombii si asta ar duce la modul de joc mai greu.

Cu cuvintele spuse mai sus , pot confirma ca propunerea in opinea mea nu este buna.

:contra:

TechnoBerserker

User
    Player
    Dupa parerea mea , adaugarea unei noi sectiuni numita DayZ dupa jocul cutare este inutila pentru motivele urmatoare:

-Este un joc vechi si jucatorii nu cred ca lear mai placea jocul .

-Exista o sectiune cu arme pe nume GTA

-Pentru crearea unui plugin pe baza jocului DayZ este greu .

-Sunt multi zombii si asta ar duce la modul de joc mai greu.

Cu cuvintele spuse mai sus , pot confirma ca propunerea in opinea mea nu este buna.

:contra:
    Well yes, but no...

Eu am spus de o sectiune numita DayZ pe care sa revina cei care jucau in trecut si nu mai au unde sa joace.
    Nu conteaza ca sunt zombie multi
     Eu am spus de arme craftabile, nu pe care le obtii/cumperi...

Nu iti trebuie plugin numai pentru DayZ, majoritatea pluginelor de la servere sunt bune. Ar trebuii sa bagati doar ceva cu sete si custom recipes, poate si cel cu spawnurile pentru mobi.
    Uite-te la orice gameplay de DayZ Romania (pe Minecraft) Cat de greu crezi ca e? Eu zic ca e extrem de usor dar trebuie  sa fii rapid.

Daca esti unu lent de debea iti deschizi inventaru' in 3 secunde si il sortezi si iei iteme cu drag de-ti ia 10 secunde, asa zic si eu ca ar fii greu.

In rest sectiunea ar fii tare.

BOBOBO_

User
    Player
    Gamster are destule sectiuni. Nu cred ca mai are nevoie si de Dayz.

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Chiar este o sectiune foarte interesanta, eu zic ca ar po*Cenzurat* serverul :pro:  

Status
    Not open for further replies.