• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Skywars

Status
    Not open for further replies.

Fefe

User
    Player
    Este strict ilegal cea ce faceti. Oameni au fost platiti pentru hartile de skywars, iar voi le-ati furat. E spre binele vostru sa inlocuiti hartile. Cei de la Hypixel sunt cam tupeisti. Au dat in judecata un om pentru ca juca cu hack. In caz ca se ajunge la asa ceva, ei au tot dreptul de autor pe harti iar voi veti pierde o gramada de bani. Probabil ca nu stiati de asta asa ca as aprecia sa nu ignorati.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Salut Fefe, cred că nu înțelegi, mapele de skywars le poate folosi oricine, Hypixel le poate înlocui ușor. Te rog respectă modelul dat, altfel propunerea ta nu va fi luată în considerare. 

:contra:

Fefe

User
    Player
    Salut Fefe, cred că nu înțelegi, mapele de skywars le poate folosi oricine, Hypixel le poate înlocui ușor. Te rog respectă modelul dat, altfel propunerea ta nu va fi luată în considerare. 

:contra:
    Se vede IQ-ul

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    :contra:  Sunt mape free.. Hypixel le inlocuieste usor oricand! + MODEL de respectat ai!

Zefrex

User
    Player
    Fefe am o intrebare la tine pentru ce crezi ca sa inventat model ? cand faci o propunere sau o reclamatie trb sa respecti un model de ce nu-l respecti? 

:contra:   :tc:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.