• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Rank

Status
    Not open for further replies.

Asicx

User
    Player
    Nick-ul tău: Asicx.

* Propunere:  Sa fie adaugat un rank nou mai mare decat GoD, gradul sa fie 100 euro si sa aiba tot ce are GoD plus /afk, /msgtoggle plus sa poate sa-si puna ce nick vrea pe server, atat timp cat nu e indecent sau altcv. Sau alte comenzi, eu chiar vreau acces la /afk si /msgtoggle in plus fata de ce are GoD, etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In primul rand o sa ajute serveru cu bani si la dezvoltare si cam asta conteaza pentru un server, dezvoltarea in primul rand, daca se dezvolta in bine vin si jucatorii si uite asa se face cel mai bun server din Romania. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii pot ajuta cu mai mult la dezvoltarea sv-ului, sincer eu as cumpara gradul, vreau sa se dezvolte acest server cat mai bine si sa fie cat mai multi jucatori.

* Subserver: -

* Alte precizări:  Daca tot donezi atat sa ai acces la /afk pentru a sta pe sectiune unde ai donat, sa poti folosii ce nume vrei pe server daca tot ai donat atat etc... Un nume pentru rank: Ultimate, Zeus, Immortal, Galactic, Overlord, Boss, Uncharted, ROYAL.

Mqro

User
    Player
    O propunere buna zic eu,mi-ar placea sa fie un grad cu acces la /afk 

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Propunerea de sine este buna, dar o sa fie probleme in urma acesteia.

1. Nu exista alte comenzi de adaugat, cele mai multe comenzi vor fi de la staff si trebuie sa fie doar pentru staff respectivele comenzi
    2. Nu cred ca ar dona cineva 100E pe o sectiune , plus ca ar fi kit-uri prea op si ar fi mult mai incarcata sectiunea.
    3. Faza cu statul afk nu este o idee buna. Jucatorii nu pot fi dati afara din sectiune si asa le-ar fi mai usor sa faca ore pentru a aplica in staff sau pentru alte chestii.

Imi pare rau , dar dupa parerea mea gradul GoD ramane cel mai OP grad de donator.
    :contra:

Last edited by a moderator:

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    :contra:  Nu cred ca ar dona 100E cineva doar pt o sectiune... daca spune-ai global poate era PRO dar asa din pacate CONTRA.

PirateHawk.

User
    Player
    Pentru 100 de euro practic vor fii kit-uri mult prea op, cine ar dona 100e pe o singură secțiune?

Cu afk-ul nu este ok , nu poti fii dat afara de pe sectiune astfel faci ore.

De la mine ai  :contra:​

_Tommy

User
    Player
    Propunerea de sine este buna, dar o sa fie probleme in urma acesteia.

1. Nu exista alte comenzi de adaugat, cele mai multe comenzi vor fi de la staff si trebuie sa fie doar pentru staff respectivele comenzi
    2. Nu cred ca ar dona cineva 100E pe o sectiune , plus ca ar fi kit-uri prea op si ar fi mult mai incarcata sectiunea.
    3. Faza cu statul afk nu este o idee buna. Jucatorii nu pot fi dati afara din sectiune si asa le-ar fi mai usor sa faca ore pentru a aplica in staff sau pentru alte chestii.

Imi pare rau , dar dupa parerea mea gradul GoD ramane cel mai OP grad de donator.
    De acord cu Gunisor.:Contra;

MrFloricels6

User
    Player
     După cum s-a zis mai sus: ar fi prea OP şi s-ar abuza cu /afk (nu că ar cam avea cine, dar totuşi).Eu zic că era suficient şi Elite-ul şi că există lucruri mult mai importante în care aş putea investi 100€.

În seara asta ai un:

Baftă, Bling-Bling Boy!

#TitaniuMark

User
    Player
    Propunerea pare interesanta insa eu nu vad suficiente resurse pentru acei 100e , deci...  ar putea fi modificata in 2 feluri

1. pret scazut la 80-85e si adaugarea comenzii disguise in plus fata de cele listate de tine

2. aici apar mai multe modificari ...  pretul va ramane la 100e 

in primul rand, desigur, in afara de comenzile spuse deja mai sus, adaugarea comenzilor disguise ( pentru sectiunile ce nu suporta asta cu celelalte grade de tip donator ) / clearchat ( pentru ingrijirea chatului )  

Accesul la un kit care va contine:

/Grad/ Sword Sharpness 25 Unbreaking 40 Fire Aspect 8 (Eventual mending si scazut nivelul de la Unbreaking)/Grad/ Pickaxe Efficiency 30 Unbreaking 45 Fortune 17 (Eventual mending si scazut nivelul de la Unbreaking)/Grad/ Axe Efficiency 30 Sharpness 20 Unbreaking 45 Fortune 17/Grad/ Set Protection 20 Fire Protection 20 Unbreaking 45 (Eventual mending si scazut nivelul de la Unbreaking)

Kit Delay 36h sau 48h

Acces la selectarea culorii preferate cu care sa scrie ( eventual acces la formatarea [ &o ] - italic )

Permisiunea de a face jucatorii invizibili pentru el

Accesul la /title 

Cat despre nume, eu as alege intre "Immortal" si "Overlord"

Cred ca este destul atat 😃

:pro:

Last edited by a moderator:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status